Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

Kültür Ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman İlçemiz’e Ziyarette Bulundu.

Kültür Ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman İlçemiz’e Ziyarette Bulundu.

Kültür Ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman İlçemiz’e Ziyarette Bulundu.
Kültür Ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman İlçemiz’e Ziyarette Bulundu. Ali Demir
Bu içerik 974 kez okundu.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Sayın Hüseyin Yayman ilimize yapacağı ziyaret kapsamında ilk olarak İlçemizi ziyaret etti.

Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman Uşak'ın Banaz ilçesinde, Banaz Kaymakamı İrfan Demiröz, Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ömer Kolaylı, Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Karahan ve Daire Müdürleri tarafından karşılandı.

Karşılamanın ardından Banaz Belediyesi tarafından yapımı devam eden Hamam Boğazı termal tesisinin durumunu yerinde inceledi. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman, yaptığı açıklamada; termal tesisin çok güzel olduğunu belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti.  Banaz’ın sıcak suları ve sıcak kalpli insanları ile meşhur olduğunu dile getiren Sayın Hüseyin Yayman; Hamam Boğazı'nı, Bakanlık olarak Türkiye’nin en önemli jeotermal turizm merkezlerinden birisi haline getireceğiz. Kültür ve Turizm Bakanlığı olarak Uşak'ın kültürünü, tarihini, antik şehirlerini, jeotermal alanlarını, folklorunu, kilimini, ciridini ve güzel yemeklerini gün yüzüne çıkarmak için üstümüze düşen her şeyi yapacağız. Dedi. İlçemizde Kültürhan adıyla Kültür Merkezi yapılması, Murat Dağının turizme açılması, ve Hamam Boğazı Günübirlik tesis yanında konaklama izni de verilmesi konusunda gereğinin yapılacağı  müjdelerini verdi.

Hamam Boğazı Jeotermal Turizm alanı ziyaretinin ardından, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman beraberinde, Ak Parti Uşak Milletvekili Av. Mehmet Altay, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ömer Kolaylı, Banaz Kaymakamı İrfan Demiröz, Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Karahan, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Çakın ile birlikte Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı'yı makamında ziyaret etti.

Bakan Yardımcısı Sayın Hüseyin Yayman, ilçemizden, Atatürk ve Etnografya Müzesi, Uşak Belediyesi Halı-Kilim Evi, İskender Pala İl Halk Kütüphanesi, Ulubey Kanyonu, Blaundus Antik Kenti, Clandras, Hacım Sultan Türbesi ve Arkeoloji Müzesi'ni ziyaret etmek üzere ayrıldı.

KAYNAK:Banaz kaymakamlığı web sitesi

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon