Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

Halkın Huzuru, Polisin Gururudur

Halkın Huzuru, Polisin Gururudur

Halkın Huzuru, Polisin Gururudur
Halkın Huzuru, Polisin Gururudur Ali Demir
Bu içerik 969 kez okundu.

Türk Polis Teşkilatının 172. Kuruluş Yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında, İlçe Emniyet Müdürü Şahismail Çelik ve beraberinde Polis Memurları Serdar  Başel, Sunay  Dinç, Ali Demirok, ve Kader Gök ile birlikte Kaymakam  Demiröz’ü makamında ziyaret etti.

        Kaymakamlık Makamı'nda gerçekleşen ziyarette;  İlçe  Emniyet   Müdürü   Şahismail Çelik Kaymakam Demiröz’e 10 Nisan   Polis   Haftası   münasebeti ile ilgili yapılacak   etkinlikler hakkında bilgi verdi.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Demiröz, "Köklü bir geçmişe sahip olan ve bu yıl 172. kuruluş yıldönümünü kutlayan   Türk Polis Teşkilatı, vatan    sevgisini her şeyin üstünde tutarak, toplumsal huzurun korunması ve   halkın    güvenliğini sağlamak    için mesai kavramı gözetmeden, gece gündüz görevini her koşulda     büyük bir özveriyle   yerine getirmektedir. Polislik, alınan riskler ve sorumluluk itibariyle baskı unsurunun fazla    olduğu, çalışma koşullarının ağır ve psikolojik anlamda yıpratıcı olduğu bir meslek grubudur.  Halkın huzuru polisin gururudur, millet olarak güvenli ellere teslimiyetin rahatlığıyla gece ve  gündüz huzur içerisinde isek, bunu özveriyle    hizmet veren polislerimize    borçluyuz. Bu     anlamda teşkilatın her kademesinde görev yapan fedakar ve cefakar  polislerimizin bu anlamlı   gününü kutluyor, görevlerini başarıyla yerine getirirken şehit olan Polislerimizi rahmetle anıyor,  sabır ve cesaretle görevlerini sürdüren tüm Polislerimize de   aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk  ve başarılar diliyorum" dedi.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon