Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

Vali Demir “Uşak’ın gelişme ve kalkınması için ne gerekiyorsa hep birlikte yapacağız.”

Vali Demir “Uşak’ın gelişme ve kalkınması için ne gerekiyorsa hep birlikte yapacağız.”

Vali Demir “Uşak’ın gelişme ve kalkınması için ne gerekiyorsa hep birlikte yapacağız.”
Vali Demir “Uşak’ın gelişme ve kalkınması için ne gerekiyorsa hep birlikte yapacağız.” Ali Demir
Bu içerik 704 kez okundu.

Vali Salim Demir, Valilikçe düzenlenen Halk Buluşması toplantısında merkez ilçeye bağlı köy muhtarları, mahalle muhtarları ve STK temsilcileriyle bir araya geldi.

Uşak Sanayi  ve Ticaret Odası konferans salonunda gerçekleşen toplantıya Vali Salim Demir’in yanı sıra Vali Yardımcısı Mehmet Hulusi Kaya, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, İl Jandarma Komutanı J. Albay Yalçın Baysal, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, STK temsilcileri, merkez ilçeye bağlı köy ve mahalle muhtarları ve ilgili birim müdürleri katıldı.

Uşak'ın sorunlarını ve eksiklerini tespit edip, en iyi çözüm yollarını bulmak için mesai mefhumu olmaksızın gayret edeceklerini vurgulayan Vali Salim Demir yaptığı açılış konuşmasında tüm illerde olduğu gibi Uşak’ta da Halk Buluşmaları kapsamında toplantıların yapılacağını, bu toplantı vesilesiyle Uşak’ta göreve yeni başlamış bir Vali olarak ilin tüm kurum kuruluş temsilcileri, atanmış ve seçilmişleriyle, sivil toplum temsilcileriyle çok hızlı bir şekilde tanışma ve yakınlaşma fırsatı bulduğunu ifade etti.

Vali Demir düzenlenen toplantı hakkında yaptığı değerlendirmede “Önümüzdeki süreçte de böyle toplantılar düzenleyeceğiz. Bundan önceki süreçte de İçişleri Bakanlığının talimatları doğrultusunda bütün illerde olduğu gibi Uşak’ta da halk buluşmaları yapılmaktaydı. Bizler de bu uygulamayı devam ettireceğiz. İl ve ilçe merkezlerimizde, organize sanayi bölgelerimizde, halkımızın yürütülen hizmetlerden etkilendiği her ortam ve alanda buluşmayı sağlayıp varsa yaşanan meseleleri karşılıklı fikir alışverişiyle, konun taraflarıyla birlikte değerlendirip aşacağız” dedi.

Vali Demir konuşmasına şöyle devam etti Bütün katılımcılarımızın ortak paydası Uşak’a hizmet etmektir, toplum, devlet millet bizden hizmet bekliyor, bizler de bu göreve talip olmuşuz. Böylesine sorumluluk isteyen makamlarda yer alan bizler için başarı asla tesadüf olamaz. Gelecekte burada yaşayan vatandaşlarımıza, daha iyi bir Uşak bırakmak istiyorsak, disiplinli bir çalışma düzenini oturtmalıyız. Tüm birimler için gerekli olan bu çalışma tarzını benimsemeli, kamu ve özel kesim olarak hizmetleri bir bayrak yarışı halinde aldığımız yerden daha ileriye taşımak zorundayız. Hepimiz bunun için buradayız. Uşak ortak paydamız, Uşak’a yarar sağlayan geleceğini daha aydınlık yapacak olan her konu bizlerin ortak konusudur, elbirliğiyle bu yükü omuzlamamız, kolaylaştırmamız lazım, iş birliği, el birliği ve gönül birliğiyle bu hizmeti yürütmeye çalışacağız. Bulunduğum Valilik makamı adına şunu taahhüt ediyorum, hizmetin daha iyi olması için ne gerekiyorsa sizlerin katılım ve desteğiyle onu en iyi şekilde yapacağım. Kamuda sunulan eğitim ve sağlık hizmetleri, devletin en önemli iki hizmet alanıdır. Eğer siz sağlıklı ve eğitimli bir nesil yetiştirseniz diğer tüm bütün alanlarda sorunlar en aza iner. Güvenlik ve adalet de çok önemlidir, ancak sağlıklı ve eğitimli insanlar yetiştirirseniz o zaman sizin güvenlik ve adalette gündeminizde çok fazla mesele olmaz, sıkıntılar en aza iner. Bu sebeple bağlantıları ve etkileşimleri itibariyle eğitim ve sağlığa özel ir önem vermeliyiz. Şehrin gelişme ve kalkınmasıyla ilgili olarak hizmetlerimizi toplumun tüm kesimleriyle paylaşarak vücuda getirmemiz lazım. Onun yolu toplumun desteğini almaktan geçer, hizmetin arkasında toplumun desteği varsa o hizmet kesinlikle kalıcı olur, aynı zamanda hem maliyeti düşük hem de gerçekleşme süresi kısa olur. İşte bu toplantılar bu açıdan da önemlidir. Daha farklı içerikteki toplantıları değişik mekânlarda yapacağız.Uşak ile ilgili söylenecek çok şey var ama zaman içinde yeri sırası geldikçe bunları ortaya koyacak, paylaşacağız. Hesabımızı ölçümüzü iyi yapmalıyız, bu minvalde Uşakla ilgili genel değerlendirmelerimi önümüzdeki günlerde ifade edeceğim. Yatırımlarla ilgili olarak tüm yatırımcı kuruluşların katılımıyla bir toplantı yaptık, hazırlanan yatırım tekliflerimizi de hükümet nezdinde ilgili kurum ve birimlere değerlendirilmek üzere sunduk, çalışmalarımızı artan bir tempoda disiplinli ve kararlı bir şekilde yürüteceğiz. Katılımlarınız için teşekkür ediyorum dedi.

Vali Salim Demir’in açılış konuşmasının ardından katılımcılarla tanışma faslına geçildi. Toplantıya katılan Merkez ilçeye bağlı köy muhtarları, mahalle muhtarları ve STK temsilcileri karşılaştıkları sorunlarla ilgili konuları aktardıkları toplantı dilek ve temennilerin ifade edilmesinin ardından sona erdi.

Kaynak : Uşak Valiliği Web sitesi

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon