Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

Vali Salim Demir, Uşaklı esnaf teşekkülleriyle bir araya geldi

Vali Salim Demir, Uşaklı esnaf teşekkülleriyle bir araya geldi

Vali Salim Demir, Uşaklı esnaf teşekkülleriyle bir araya geldi
Vali Salim Demir, Uşaklı esnaf teşekkülleriyle bir araya geldi Ali Demir
Bu içerik 732 kez okundu.

Vali Salim Demir Uşak Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğini ziyaret ederek esnaf oda başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle Ticaret İl Müdürlüğü koordinesinde istişare toplantısı yaptı.

Uşak Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Salim Demir’in yanı sıra Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdür Vekili Orhan Karalar, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü İlhan Temel, Sosyal Güvenlik İl Müdürü İbrahim Öztürk, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Erkan Kahraman, Ticaret İl Müdürü Abdulhafiz Bozdağ, Zafer Kalkınma Ajansı Uşak Koordinatörü Mehmet Tekeli, İl Defterdar Vekili Birsen Tokaç, Esnaf ve Sanatlar Odaları Birliği Başkanı Sadettin Öztürk, esnaf oda başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. 

Toplantıda konuşan Vali Salim Demir, daha önce UTSO, UOSB, Karma OSB ve Uşak Üniversitesinde sektörel bazlı olmak üzere ekonomi toplantıları gerçeklediklerini ifade ederek, bunun yanı sıra mahallelerde, köylerde, ilçelerde de vatandaşlarla bir araya geldiklerini kaydetti.

Hiçbir başarının tesadüfen olmadığına dikkat çeken Vali Salim Demir, "Eğer Dünyada sözü geçen bir devlet olmak istiyorsak bu tesadüfen olmayacaktır. Bilimsel verilere dayalı, istikrarlı ve disiplinli bir çalışmayla bu hedefimize ulaşmak çok kolay olacaktır. Bu çalışma istikrarını ve disiplinini sağlamak amacıyla sanayicisinden, esnafın toplumun her kesimi ile işbirliği içerisinde, karşılıklı istişarelerde bulunarak bir yol belirlememiz gerekiyor. Ülkem için ne yapmam gerekiyor anlayışı içerisinde olan bir toplum olduğumuzda ülkemizin mutlaka önü açık olacaktır. Ayrıca uzun vadeli düşünmemiz gerekiyor. Günübirlik yaşarsak geleceği imar ve inşa etmek noktasında istediğimiz neticeleri alamayız. Ülkemiz için 2023, 2053 ve 2071 hedeflerini belirlemek ve dünyada ilk on ekonomiye girmek istiyorsak cari açığımızı ortadan kaldırmamız, üreten toplum olmamız ve ürettiğimizi satmamız gerekiyor. Şu anda da bu yolda ciddi mesafeler aldık, almaya da devam ediyoruz. Ekonomik kalkınma topyekûn bir hamledir. Eğer bir ülke kalkınmak istiyorsa, en küçük biriminden bunu başlatması gerekiyor. Eğer siz şehirlerde ki gelişmeyle bütün ülkeyi geliştireceğini düşünüyorsanız bu eksik olur. Köylerimizi, kasabalarımızı ve ilçelerimizi de geliştirmemiz lazım. Aynı şekilde KOBİ’leri de büyütmemiz gerekiyor. Hatta KOBİ’leri kurulacak ortaklıklarla üretim yapan sektörlere, hatta zincirlere dönüştürmemiz lazım" dedi.

Vali Salim Demir'in konuşmasının ardından daire müdürleri, kurumları tarafından esnafa sağlanan imkânlarla ilgili sunum gerçekleştirdi. Toplantının sonunda, Vali Salim Demir, esnaf oda başkanlarıyla sunumlarda bahsedilen hususlar hakkında değerlendirmelerde bulundular.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon