Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

Teknoloji Bakan Yardımcısı Sayın Doç. Dr. Hasan Ali Çelik Ve Müsteşar Yrd. Ramazan Yıldırım’ı Ziyaret Etti.

Uşak Karma Organize Sanayi Başkanı İbrahim Karahallı Ve Başkan Yrd. Uğur Karaca Bilim Sanayi Ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Sayın Doç. Dr. Hasan Ali Çelik Ve Müsteşar Yrd. Ramazan Yıldırım’ı Ziyaret Etti.

Teknoloji Bakan Yardımcısı Sayın Doç. Dr. Hasan Ali Çelik Ve Müsteşar Yrd. Ramazan Yıldırım’ı Ziyaret Etti.
Teknoloji Bakan Yardımcısı Sayın Doç. Dr. Hasan Ali Çelik Ve Müsteşar Yrd. Ramazan Yıldırım’ı Ziyaret Etti. Ali Demir
Bu içerik 1594 kez okundu.

Uşak Karma Organize Sanayi Başkanı İbrahim Krahallı ve Başkan Yardımcısı Uğur Karaca ,katı atık sorununun çözümüne yönelik çalışmalar kapsamında, bölgemizin atık su arıtma tesisi çamurları ve fabrikalarımızın sanayi atıklarını bertaraf etmek üzere kurulacak yakma ve elektrik üretim tesisi için uzun vadeli kredi sağlamak amacıyla, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yrd. Sayın Doç. Dr. Hasan Ali Çelik’i ve Müsteşar Yrd. Ramazan Yıldırım’ı makamlarında ziyaret ettiler.
Başkan Karahallı; 01 Temmuz 2017 tarihinde yürürlüğe giren ve kamuoyunda Üretim Reform Paketi olarak bilinen kanun ile, organize sanayi bölgelerinin alt yapının dışında da Bakanlığın uygun göreceği projelere kredi verilebileceği düşüncesiyle, Bölgemizde kurulması planlanan ve projesi hazır olan atık yakma tesisine ilişkin bilgi sundu ve kredi talebinde bulundu.
Bakan Yardımcısı ve Müsteşar Yardımcısı; kredi talebimize olumlu yaklaşımda bulundular , Yönetmelik hazırlıklarında talebimizi karşılayabilecek düzenlemeler yapılabileceğini, proje ve fizibilitemizin Bakanlığa sunulmasını önerdiler.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon