Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

Vali Salim Demir, Banaz'da İnceleme Ve Ziyaretlere Bulundu.

Vali Salim Demir, Banaz'da İnceleme Ve Ziyaretlere Bulundu.

Vali Salim Demir, Banaz'da İnceleme Ve Ziyaretlere Bulundu.
Vali Salim Demir, Banaz'da İnceleme Ve Ziyaretlere Bulundu. Ali Demir
Bu içerik 1021 kez okundu.

Çeşitli inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere Banaz ilçesine giden Vali Salim Demir, Banaz ilçesi Hasan Köy’de bulunan Birlik Ziraat İşletmesine ait, Cam Serada incelemelerde bulundu.

Üretimle ilgili firma yetkililerinden bilgi alan Vali Salim Demir, daha sonra ilçede bulunan Hamamboğazı Termal alanı ve Banaz Belediyesince yaptırılan günü birlik termal tesis inşaatında incelemelerde bulundu. 

İncelemeleri sırasında Belediye Başkanı Zafer Arpacı'dan termal alan ve yapılan tesisle ilgili bilgi alan Vali Salim Demir, Hamamboğazı Termal alanının önemli bir turizm potansiyeline sahip olduğunu kaydetti. 

Banaz Hamamboğazı Termal Tesisi inşaatının son aşamaya geldiğini ifade eden Vali Salim Demir, "İlimizin bu potansiyelini iyi değerlendirerek ulusal ve uluslararası yatırımcıları bölgemize çekmeliyiz. Açılacak tesis, Hamamboğazı termal alanının tanıtımı için kıvılcım olacaktır. Bu tesisten faydalanmak için Hamamboğazına gelen turistlerimiz, bölgedeki güzellikleri gördükçe, verilen hizmetten memnun kaldıkça, en iyi tanıtımı yapacaklardır. En iyi tanıtıcı buraya gelip, burayı gören insanlardır. Tesisimizin şimdiden hayırlı olmasını, termal suyun da insanlarımıza şifalar getirmesini diliyorum" dedi. 

Hamam Boğazı Termal Tesislerinin ardından Vali Salim Demir, Cumhuriyet Ortaokulu bahçesinde İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan spor salonu inşaatında incelemelerde bulundu, yetkililerden proje ile ilgili bilgi aldı.

İlçede son olarak Banaz Belediyesi'ni ziyaret eden Vali Salim Demir, Belediye Başkanı Zafer Arpacı'dan yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldı.

Kaynak: Uşak Valiliği Web sitei

 

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon