Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

Medical Park Uşak Hastanesi Anneler Günü’nü Kutladı.

Medical Park Uşak Hastanesi Anneler Günü’nü Kutladı.

Medical Park Uşak Hastanesi Anneler Günü’nü Kutladı.
Medical Park Uşak Hastanesi Anneler Günü’nü Kutladı. Ali Demir
Bu içerik 2077 kez okundu.

Medical Park Uşak hastanesi sağlık hizmetlerinin yansıra özel günlere de oldukça önem veriyor.
Medical Park Uşak Hastanesi Süreçlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Osman BAĞCI, Medical Park Uşak Hastanesi Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Uğur MİRZA, Pazarlama Müdürü Arif Duran, Öss Ak Müdürü Mustafa DEĞİRMENCİ, Misafir Hizmetleri Müdürü Gülsüm BATTAL, Hasta Hakları Müdür Yardımcısı Meltem TOZLU, Pazarlama Uzmanı Selin GÜRCAN ve Kurumsal İletişim Uzmanı Begüm KAHRAMAN bu sene de serviste yatan hastalarımızı ve çalışan annelerimizi unutmayarak “Anneler Günü”nü hediyelerini takdim ederek kutladı. Anneler günü nedeniyle gördükleri ilgiden memnun olan hasta ve hasta yakınları, böyle anlamlı bir günde hatırlanmanın kendilerini çok mutlu ettiğini belirtti.
Süreçlerden Sorumlu Genel Müdür Yrd. Osman BAĞCI;” Sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk ve emsalsiz fedakârlıklar üstlenmiş olan anneler toplumun ve hayatın temel direğidir. Bu duygularla tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutlarız.” Dedi 
Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Uğur MİRZA;” Emsalsiz ve sınırsız sevginin, hoşgörünün, sabrın en masum ve temiz duyguların timsali annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum.” Dedi
Kurumsal Pazarlama Müdürü Arif DURAN;” Üstün fedakârlıkları, sevgi ve merhametiyle yüreğimizden tutan tüm annelerimizi Anneler Gününü kutluyor, sevgi ve şükranlarımı sunuyorum.” dedi.
Bu anlamlı günün annelik bilincinin gelişmesine ve annelerimizin değerini daha iyi anlamamıza katkıda bulunmasını diliyoruz.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon