Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

Kaymakam İrfan Demiröz, Bahadır Köyü Halkı İle İftarda Buluştu

Kaymakam İrfan Demiröz, Bahadır Köyü Halkı İle İftarda Buluştu

Kaymakam İrfan Demiröz, Bahadır Köyü Halkı İle İftarda Buluştu
Kaymakam İrfan Demiröz, Bahadır Köyü Halkı İle İftarda Buluştu Ali Demir
Bu içerik 5640 kez okundu.

Kaymakam İrfan Demiröz, beraberinde Uşak AK Parti Milletvekili Adayı İsmail Güneş, İl Genel Meclis Üyesi Abdülkadir Kılınç, İlçe Jandarma Komutanı Selçuk Apaydın, ile birlikte İlçemiz Bahadır Köyünden Esnaf Nuri Meral tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

Bahadır Köyünde düzenlenen iftar programı sonrası, Kaymakam Demiröz, köy halkıyla sohbet etti. Köy halkından Asker Annesi Ayşe Dinçer’in evine davet etmesi üzerine asker ailesini evinde ziyaret eden Kaymakam Demiröz’e çay ikramında bulunuldu. Kaymakam Demiröz, şu an Manisa’da askerlik görevini yapan, usta birliği olarak yakında Hakkari’ye intikal edecek olan Er Samet Dinçer ile telefonda görüşerek herhangi bir ihtiyaç veya sıkıntısının olup olmadığını sordu. Kaymakam Demiröz ”Sevgili kahraman askerlerimiz verdiğiniz mücadele hem millet hem de Hak katında sizleri yüceltmektedir. Milletimizin size olan inancı tamdır. Devlet olarak millet olarak her zaman yanınızdayız. En kalbi duygularla hepinizi selamlıyor, gözlerinizden öpüyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun.

Köy halkıyla sohbet eden Demiröz; Ramazan ayı rahmet, bereket ve mağfiret ayı, bu anlamda paylaşmanın, dayanışmanın, sevginin hep birlikte tezahür ettiği ve birbirimize olan yaklaşımlarımızı gözden geçirdiğimiz, yenilendiğimiz bir ay, dolayısıyla bu güzel ayın rahmetiyle, bereketiyle ülkemiz adına her şeyin daha güzel olmasını, Ramazan ayının ülkemize, milletimize, hepimize hayırlar getirmesini diliyorum. Allah birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim kılsın. Bu güzel İftar yemeğinde bir araya gelmemize vesile olan, emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyor, hepinize Hayırlı Ramazanlar diliyorum. Dedi.

Kaynak:Banaz kaymakamlığı web sitesi

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon