Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

Vali Salim Demir "Bayramlar bizleri birbirimize daha çok yaklaştıran, kaynaştıran müstesna günlerdir"

Vali Salim Demir "Bayramlar bizleri birbirimize daha çok yaklaştıran, kaynaştıran müstesna günlerdir"

Vali Salim Demir
Vali Salim Demir Ali Demir
Bu içerik 661 kez okundu.

Vali Salim Demir ve protokol üyeleri, Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. 

Uşak Öğretmenevi'ndeki bayramlaşma törenine Vali Salim Demir'in yanı sıra, Milletvekilleri Alim Tunç ve Özkan Yalım, Vali Yardımcısı ve Özel İdare Genel Sekreteri Ömer Kalaylı, Belediye Başkan Vekili İsmail Ünal, Uşak Üniversitesi Rektör V. Prof. Dr. Ömer Karahan, Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, İl Jandarma Komutanı Albay Yalçın Baysal, Askerlik Şubesi Başkanı Personel Binbaşı Mustafa Akyer, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar ile daire müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. 

Vali Salim Demir burada yaptığı konuşmada birlik beraberlik vurgusunda bulundu.

Vali Salim Demir konuşmasında şunları söyledi: "Bu güzel bayram gününde birlikte olmaktan, bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Huzur ve güvenliğimizi sağlayan tüm güvenik kuvvetlerimize, mesai mefhumu olmaksızın görev yapan tüm çalışanlarımıza başarılar diliyorum. Bayramlar bir araya gelme, mutluluğu paylaşma günleridir. İnşallah bundan sonraki bayramda daha geniş katılımla birlikte olmayı arzu ediyorum.  Ramazan ayının bereketi ve huzurunu hep birlikte yaşadık. bu güzel ortamın ve kazanılan güzel alışkanlıkların devam etmesini temenni ediyorum. Bayramın ardından yine hep birlikte yorulmadan el birliğiyle çalışacağız. Vatandaşlarımızın da desteğini alarak inşallah güzel neticelere ulaşacağız. Bayramlaşma programımıza katıldığınız için teşekkür ediyor, ailelerinizle birlikte mutluluklar temenni ediyorum. Tüm Uşaklıların ve İslam aleminin Ramazan Bayramı tebrik ediyor, sağlık ve huzur getirmesini diliyorum."

 

Vali Salim Demir ve beraberindekiler, öğretmenevindeki bayramlaşmanın ardından; İl Jandarma Komutanlığı, Emniyet Müdürlüğü ve Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesindeki programlara geçtiler.

Kaynak:Uşak valiliği web sitesi

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon