Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

ANTALYASPOR FUTBOL OKULLARI BANAZ’DA

Antalyaspor Futbol Okulları Banaz'da

ANTALYASPOR FUTBOL OKULLARI BANAZ’DA
ANTALYASPOR FUTBOL OKULLARI BANAZ’DA Ali Demir
Bu içerik 2203 kez okundu.

İlçemizin önde gelen teknik adamlarından Ali DOĞAN hocamız futbol kariyeri ile Banaz lı gençlerimizi ilklerle buluşturmaya devam ediyor. 

2017 yaz aylarında Süper Lig futbol takımı Antalyaspor Futbol Okullarını ilçemize getiren ve yetenekli gençlerimizi Türk futboluna kazandırmak için çalışmalarına 2018 yaz dönemindede devam ediyor. 


Hocamızla yapılan röportajda 2018 yaz dönemi Antalyaspor Futbol Okulu çalışmalarımıza Banaz İlçe Stadımızda 18 Haziran itibari ile başlıyor. 

Banazlı gençlerimizin geleceği için çalışmaya gençliğimizi spora sevk etmeye yetenekli çocuklarımızın elinden tutup bir yerlere gelmesi için verdiğimiz savaş inşallah hep devam edecek. 


Çalışmalarımız 18 Haziran Pazartesi günü başlayıp üç ay boyunca devam edecek.Akademik planlarımız içerisinde Galatasaray Beşiktaş Fenerbahçe gibi üç büyük takımların futbol okulları ile şehir dışında ve ilçemizde maçlarımız planlanmış durumda. Ayrıca bu sezon özel olarak hazırlayacağımız elit kategoride ise çocuklarımızı kurduğumuz ikili ilişkilerimiz ile profesyonel futbol takımlarının kamplarını göndermeyi planlıyoruz. İnanıyorum ki inşallah bu sezonu daha da verimli geçireceğiz.

İlçemize ve gençlerimize burada bu imkanları sunan Değeli Belediye Başkanımız Zafer Arpacı ve Sayın İlçe Gençlik Ve Spor Müdürümüz Ramazan Uzunoğlu na teşekkürlerimi sunarım.

Siz değerli basına ise çocuklarımızın sesi olduğunuz için çok teşekkür ederim.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon