Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

Utso İle Kanyon Koleji Arasında Eğitim Protokolü İmzalandı

Utso İle Kanyon Koleji Arasında Eğitim Protokolü İmzalandı

Utso İle Kanyon Koleji Arasında Eğitim Protokolü İmzalandı
Utso İle Kanyon Koleji Arasında Eğitim Protokolü İmzalandı Ali Demir
Bu içerik 1038 kez okundu.

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) ile Özel Kanyon Kolejleri arasında karşılıklı işbirliğini teşvik etmek ve eğitim hizmetlerinde UTSO üyelerine avantajlar sağlanması amacıyla "İndirim Protokolü" imzalandı.
UTSO’da gerçekleştirilen imza töreninde, UTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Osman Çalıkuş ve Coşkun Güngör, Kanyon Koleji Kurucusu Prof. Dr. Servet Rüştü Karahan, okul yöneticileri ve okul aile birliğinden yetkililer bulundu.
UTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Çalıkuş; ‘’Uşak Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimize ve Uşak halkına fayda sağlayacak her projenin destekçisi olduk ve olmaya devam ediyoruz. Bugüne kadar üyelerimize ayrıcalık sağlayan birçok protokole de imza attık. Bugün burada Kanyon Koleji ile imzalayacağımız protokolle üyelerimize yıllık okul ücretlerinde avantajlar sağlanacaktır’’ dedi.
UTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Coşkun Güngör’de; ‘’Odamız üyelerine katkı sağlayacak her çalışmayı önemsiyoruz. Bu tür anlaşmalar yaparak üyelerimizin bütçelerine katkı yaptığımız için mutluyuz. Protokolümüzün tüm üyelerimize hayırlı olmasını diler, öğrencilerimize başarılar dileriz’’ dedi.
Kanyon Koleji Kurucusu Prof. Dr. Servet Rüştü Karahan; ‘’2006 yılından beri deneyimli eğitim kadromuz, dünya standartlarına uygun bina donanımı ve eğitim teknolojileri ile Uşak’ımıza hizmet veriyoruz. Anaokul, ilkokul, ortaöğretim ve liselerimizle her geçen yıl kendimizi geliştiriyoruz. Öğrencilerimizin girecekleri akademik sınavlarda başarılı olmaları kadar çağdaş, akılcı düşünen, milli ve kültürel değerlerini tanıyıp korumayı ilke edinmiş bireyler olarak yetişmeleri için mücadele ediyoruz. İlimizde faaliyet gösteren kurumlar ile iş birliği içinde birlikte başarılı adımlar atmakta bizim için çok önemli. Bu bağlamda ilimizin en önemli kuruluşu olan Uşak Ticaret ve Sanayi Odası ile protokol imzalamaktan çok mutluyuz. İmzaladığımız protokole göre 2018-2019 öğretim yılında UTSO’ya kayıtlı üyelerin çocuklarına genel indirim oranlarımıza ek %10 eğitim ücreti indirimi uygulanacaktır.” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon