Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

Kızılcasöğüt Kasabasında 4-6 Yaş Kız Kuran Kursu Açıldı

Kızılcasöğüt Kasabasında 4-6 Yaş Kız Kuran Kursu Açıldı

Kızılcasöğüt Kasabasında 4-6 Yaş Kız Kuran Kursu Açıldı
Kızılcasöğüt Kasabasında 4-6 Yaş Kız Kuran Kursu Açıldı Ali Demir
Bu içerik 2313 kez okundu.

Banaz’ın Kızılcasöğüt Beldesinde cami cemaatinden hayırsever Ali Rıza Taylan ve diğer hayırseverlerin katkılarıyla yaptırılan üç katlı modern Kuran Kursu binası düzenlenen törenle hizmete girdi. Cuma namazından sonra Kuran Kursu binasına gidildi, burada önce Kuran okundu, ardından açılacak olan kursunun vatanımızın ve milletimizin geleceği açısından önemi vurgulandı.Açılış programında söz alan Prof.Sayın Dalkıran, Uşak Belediye Meclis Başkanı Mehmet Nacar,ve Uşak Müftü vekili İshak Göksel  ülkemizde son yıllarda 4-6 yaş grubu Kuran kurslarının hızla çoğaldığını ve bunun sevindirici olduğunu belirttiler ve Kuran Kursunun yapımında emeği geçenleri kutladılar. Yapılan bu konuşmalardan sonra açılış kurdelesi kesildi ve bina ziyaretçilere açıldı. Kuran Kursu binasında 4-6 yaş grubu kız çocuklarına ve bayanlara Kuranı Kerim öğretilecek. Binanın hizmete girmesinden sonra misafirlere ve belde halkına yemek ikramı yapıldı.

    Kuran Kursu açılışına, Kızılcasöğüt Belediye Başkanı Ömer Biçer, Ak Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın, CHP Banaz İlçe Başkanı Etem Erdem, Uşak Müftü vekili İshak Göksel, Uşak Belediye Meclis Başkanı Mehmet Nacar, Aslen Kızıcasöğütlü olan Profesör Sayın Dalkıran,Ak Parti Banaz ilçe Başkanı Eşref Çelik ve diğer davetliler katıldılar.

    Banaz Güncel Haber Sitesi olarak; kursun yapımında emeği geçen Kızılcasöğüt Cami ve Kursu Yapma ve Yaşatma Derneğini, Kızılcasöğüt Belediye Başkanı Ömer Biçer’i ve hayırseverleri tebrik eder ,kursun hayırlara vesile olmasını temenni ederiz.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
shroud     2018-11-10 Hayirli olsun, ama isi yapan gercek kahramanlar orda degiller.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon