Reklam
Banaz Hedef Avcılık ve Atıcılık Kulübü Derneği Üyeleri Aynı Başkanla Yola Devam Dedi

Banaz Hedef Avcılık ve Atıcılık Kulübü Derneği Üyeleri Aynı Başkanla Yola Devam Dedi

Banaz Hedef Avcılık ve Atıcılık Kulübü Derneği Üyeleri Aynı Başkanla Yola Devam Dedi

BANAZ - 2019-12-19 20:55:34 Bu içerik 2007 kez okundu.

Banaz Hedef Avcılık ve Atıcılık Kulübü Derneği 2. Olağan Genel Kurulu toplantısını 19 Aralık 2019 Perşembe günü gerçekleştirildi. Banaz Ziraat Odası Salonu’nda yapılan Genel Kurul toplantısı saat 19.00 da başladı. Açılış ve yoklamayı mevcut başkan Ali Rıza DEMİR yaptı. Yeterli üye çoğunluğu sağlandı. Başkan, Divan Başkanlığına Utku DÖNMEZ’i teklif etti. Teklif, üyeler tarafından oy birliği ile kabul edildi. Divan Başkanlığının teşekkülünden sonra saygı duruşunda bulunuldu, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu.

  Divan Başkanı Utku Dönmez yönetim kurulu faaliyet raporunu okudu, rapor oybirliğiyle  ibra edildi. Denetleme kurulu raporunun müzakeresi yapıldı, itiraz eden bulunmadı. Yönetim ve denetleme kurulu asil ve yedek üyelerin seçimi yapıldı. Yapılan açık oylama sonucunda oy çokluğuyla mevcut başkan tekrar seçildi.

  Dilek ve temenniler bölümünde söz alan bulunmadı. Başkanlığa tekrar seçilen Ali Rıza Demir, üyelere teşekkür ederek toplantıyı kapattı.

  Banaz Güncel Haber Sitesi olarak; tekrar hedef avcılık kulübü başkanlığına seçilen Ali Rıza Demir ve yönetim kuruluna başarılar dileriz.

GÜNDEM:

  1. Açılış ve Yoklamanın Yapılması,
  2. Divan Başkanlığının Teşekkülü,
  3. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının Okunması,
  4. Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun Okunması ve İbrası,
  5. Denetleme Kurulu Raporunun Müzakeresi,
  6. Yönetim ve Denetleme Kurulu Asıl ve Yedek Üyelerinin Yeniden Seçimi,
  7. Dilek ve Temenniler,
  8. Kapanış.

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER