Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

Kentin İlk Moda Festivali Moda Fest Başladı!

Kentin İlk Moda Festivali Moda Fest Başladı!

Kentin İlk Moda Festivali Moda Fest Başladı!
Kentin İlk Moda Festivali Moda Fest Başladı! Ali Demir
Bu içerik 9757 kez okundu.

Etkinlik Alanı Görkemli Bir Açılış Töreniyle Kapılarını Açtı

4 Gün Boyunca Sürecek Efsane Festival Başladı

Uşak Belediyesi, birbirinden eğlenceli etkinliklerin gerçekleşeceği ve birbirinden ünlü isimlerin konuk olacağı festivallere bir yenisini daha ekliyor. Kent tarihinde ilk defa düzenlenecek olan Moda temalı festival Moda Fest için, görkemli bir açılış töreni gerçekleştirildi.

28-29-30 ve 31 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek olan festivalin başlangıcından önce, şehir protokolü ve geri dönüşüm konusundaki atılımlarıyla dikkati çeken çeşitli firmalar da Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) çatısı altında bir araya gelerek bir geri dönüşüm çalıştayı da düzenledi.

Geri Dönüşüme Defile ile Dikkat Çekildi

Uşak Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Uşak Kadın Koordinasyon Merkezi (UKAMER)’in organize ettiği festival için, Atapark Etkinlik Alanı'nda gerçekleştirilen açılış töreni, bando takımının gösterileri ve tamamı atık geri dönüşüm ürünlerinden elde edilen onlarca kıyafetin sergilendiği Geri Dönüşüm Defilesi ile gerçekleştirildi.

Moda Fest ile Pandemi Sürecinin Yaraları da Sarılacak

Geri Dönüşüm Defilesi hakkında basın mensuplarına konuşan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Uşak Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren bir başka topluluk olan Genç Kuşak Topluluğu'nun organize ettiği Genç Kuşak Fest'i hatırlatarak, "Bugün, tıpkı o festivalimizin açılış günündeki gibi çok heyecanlıyım. Gençlerimiz gibi kadınlarımız da bizim en kıymetlilerimiz. Biliyorsunuz yakın zamanda tüm dünya olarak bir pandemi süreci atlattık. Girişimci kadınlarımızın bu süreçte yaşamış olduğu sıkıntıları biraz olsun hafifletebilmek için Moda Fest'i gerçekleştiriyoruz" diye konuştu.

“Büyük Mutluluk Duyuyoruz”

Etkinlik alanında, girişimci kadınların dükkanlarında sattıkları ürünleri sergilediği ve satma imkanını bulduğu stantları da ziyaret eden Başkan Çakın, "Bugün Uşak'ta ilk defa gerçekleşen keyifli bir festivalin açılışını yapmış olduk. Kadın girişimcilerimizi ve ev ekonomilerine katkı yapmak isteyen kadınlarımızı desteklemek, bizim öncelikli görevlerimizden bir tanesi. Bu anlamda Uşak'ta böyle bir etkinliği başlatmış olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Dört gün boyunca kadın girişimcilerimize katkı sağlarken, halkımızın da konserlerle eğlenmesini ve çeşitli etkinliklerle daha da bilinçlenmelerini hedefliyoruz" dedi.

“Tüm Vatandaşlarımızı Moda Fest'e Davet Ediyorum"

Festivalin sadece eğlence ya da söyleşiden ibaret olmadığını anlatan Başkan Çakın, "Bu gerekçeyle burada bir geri dönüşüm defilesi de gerçekleştirdik. Yine Uşak'ta üretilen ürünlerin bu festivalde sergilenmiş olması da ayrıca anlamlı. Bu güzel günü, akşam saatlerinde gerçekleşecek bir konserle de taçlandırmış olacağız. Tüm vatandaşlarımızı Moda Fest'e davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

“Moda Fest Beni Büyüledi”

Moda Fest'i günlerdir beklediğini anlatan Ömer Ersöz de Uşak'ın bu gibi festivaller sayesinde geliştiğini söyleyerek, "Uşak'ta daha önce de birçok etkinlik oldu ama Moda Fest beni büyüledi. Oldukça şaşırdım. Daha önce böyle bir etkinlik görmemiştim. Uşak Belediye Başkanımıza çok teşekkürler" dedi.

Festival kapsamında açılan stantları ziyaret eden Tamay Boz da "Festivalin düzenlenmesinden çok memnun kaldık. Devamının gelmesini dileriz" ifadelerini kullandı.

Moda Fest'in gerçekleşeceğini sosyal medya aracılığıyla öğrendiğini söyleyen Zafer Kül ise "Bu festivalin düzenlenmesinden çok memnun oldum. Her şey çok güzel. Esnafımızın ekonomik anlamda kalkınması için de çok iyi oluyor" diye konuştu.

Başkan Çakın’a Teşekkür

Giyimden ev dekorasyonuna pek çok alanda faaliyet gösteren çok sayıda esnafın stant açtığı ve müşterilerini beklediği alanda müşterisini bekleyen giyim mağazası sahibi Nimet Çiçek de "Moda Fest'i çok beğendik. Bize belediyenin sunduğu çok güzel bir imkan oldu. Belediye Başkanımıza da çok teşekkür ediyoruz festivalden dolayı" dedi.

“UKAMER Çeşitli Organizasyonlar Yapmaya Başladı”

Alanda tırnak bakımı ve aksesuarları konusuna ilgili müşterilerini bekleyen Esra Ertuğrul da "Moda Fest şehirde bir ilk olmasına rağmen katılım çok güzel. İnşallah niceleri düzenlenir ve yine hep beraber oluruz. Böyle bir organizasyon beklemiyordum. UKAMER zaten çok çeşitli organizasyonlar yapmaya başladı. Ben de onları destekliyorum. Yoğunlukta kadınlar olsa da bu proje herkese hitap ediyor" ifadelerini kullandı.

28-29-30 ve 31 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek olan festivalde bu akşam ünlü pop sanatçısı Simge, 31 Mayıs akşamı ise Ümit Besen ve Pamela sahne alacak. Dört gün boyunca çeşitli moda defilelerinin de gerçekleşeceği etkinlikte ayrıca, sanattan sağlığa, astrolojiden kişisel gelişime kadar pek çok konuda alanında uzman kişiler tarafından gerçekleştirilecek olan söyleşiler de yer alacak.

 

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon