Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

Banaz’da İnşaat Sektörü Çok Hızlı Gidiyor

Banaz’da İnşaat Sektörü Çok Hızlı Gidiyor

Banaz’da İnşaat Sektörü Çok Hızlı Gidiyor
Banaz’da İnşaat Sektörü Çok Hızlı Gidiyor Ali Demir
Bu içerik 1994 kez okundu.

  Banaz’da inşaat sektörü hız kesmiyor, yaz kış inşaat çalışmaları devam ediyor. Toki yüzlerce kişiye ev sahibi yapmasına rağmen inşaat sektöründe ilerleyiş devam ediyor. Öyle ki nerede köşe başında ve cadde kenarında köhne evler varsa hepsi kıymete bindi,üç –dört, hatta yerin durumuna göre 10-15 daire karşılığı müteahhitlere veriliyor. Banaz’da daire satışları daha proje aşamasında satışa sunuluyor, temel atma aşamasına kadar neredeyse daire satışları bitiyor.Banaz’da şu anda daire fiyatları ortalama 250-400 TL arasında bulunuyor.

   Banaz Güncel Haber Sitesi olarak bunu araştırdık ve bilene danıştık. Nur-el inşaat yetkilisi Cevdet Ceylan bize bu konuda şu açıklamalarda bulundu.

“Banaz Organize Sanayi Bölgesinin yerinin  tespit edilmesi ve yakın zamanda faaliyete geçecek olması, Hamam Boğazı Termal Tesisleri’nin kapasitesinin genişletilmesi durumu,yurt dışı gurbetçi vatandaşlarımızın yatırım amaçlı daire ve işyeri alımı girişimleri, kirada oturan ailelerin benim de bir dairem olsun isteği ile köyden Banaz’göçü Banaz’da inşaat sektörünü canlı kılıyor. Tabi bir de Banaz’ın konumu da inşaat sektörünü olumlu yönde etkiliyor. Uşak’a ve yurdun her köşesine ulaşım kolaylığını ve  Banaz’ın doğal güzeliğini sayabiliriz.”

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
ismail     2021-02-04 Banaz' daire fiyatları 250 den başılıyor 400 bine kadar. Uşak'ta 2+1 120 bin. Banaz' da birkaç tane toplu konut yapan şirketler var. Belliki fiatları onlar belirliyor. Neden pahalı satıyorsunuz dendiğinde inşaat malzemesi çok pahalı diyorlar. Şimdi sormak istiyorum uşak'ta bina yapanlar ayrı, siz ayrı malzeme kullanıyorsunuz. Yazıktır yapmayın. Sayenizde banaz'da emlek fırladı gidiyor
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon