Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

İstanbul’daki Uşaklılar Kahvaltıda Buluştu

İstanbul’daki Uşaklılar Kahvaltıda Buluştu

İstanbul’daki Uşaklılar Kahvaltıda Buluştu
İstanbul’daki Uşaklılar Kahvaltıda Buluştu Ali Demir
Bu içerik 2235 kez okundu.

Uşak'ın önde gelen eğitim kurumlarından Kanyon Eğitim Kurumları kurucusu Prof. Dr. Servet Karahan ve Op. Dr. Hatice Karahan, Uşaklılar Vakfı yararına düzenledikleri kahvaltıda İstanbul'daki Uşaklıları bir araya getirdi. 

 

12.11.2017 tarih Pazar sabahı Güneşli- Köşebaşı Restaurant’ta yapılan kahvaltıya 100 kişi katıldı. Kahvaltıdan elde edilen gelir Kanyon Koleji adına  burs desteği olarak Uşaklılar Vakfı’na bağışlandı.

 

Uşaklı birçok ünlünün katıldığı kahvaltıda; Tokyo Büyükelçisi Hasan Murat Mercan, Prof. Dr. Servet Karahan, Op. Dr. Hatice Karahan, BJK yönetim kurulu üyesi Hüseyin Mican, Hürriyet Gazetesi Spor Müdürü Mehmet Arslan, Prof.Dr. İskender Pala, İSKİ eski genel müdürü Prof. Dr. Ahmet Demir, Uşaklılar Vakfı başkanı Rahmi Ekiz, Karahallılar Vakfı başkanı Bekir Sağsöz, Egebir genel sekreteri Av. Alaattin Kölgesiz, Uşaklılar Vakfı eski başkanlarından Cahit Karahan ve Kamil Çelik, Kanyon Anadolu Lisesi Müdürü Recai Uğur, Kanyon Koleji İlk ve Ortaokul Müdürü Tuğba Süren Adatepe, Taksim İlk Yardım Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Gökhan Tolga Adaş, Doç. Yavuz Baştuğ, Emekli vali yardımcısı Yüksel Ayhan ile çok sayıda Uşaklı katıldı.

 

Vakıf başkanı Rahmi Ekiz’in açılış konuşmasıyla başlayan kahvaltı, Karahallılar Vakfı korosunun verdiği konserle devam etti.

Kahvaltı sonrasında eğitime olan katkılarından dolayı Prof. Dr. Servet  Karahan ile eşi Op. Dr. Hatice Karahan’a Uşaklılar Vakfı başkanı ve Prof.Dr. İskender Pala tarafından birer plaket verildi.

Haber Foto: Mehmet Çolak

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon