Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

Şehitler Camisinde Sabah Namazı Buluşması Güzel Oldu

Şehitler Camisinde Sabah Namazı Buluşması Güzel Oldu

  Şehitler Camisinde Sabah Namazı Buluşması  Güzel Oldu
  Şehitler Camisinde Sabah Namazı Buluşması  Güzel Oldu Ali Demir
Bu içerik 1465 kez okundu.

  Banaz İlçe Müftülüğü’nce   Mevlid-i Nebi  etkinlikleri kapsamında organize edilen sabah namazı buluşması  çok güzel oldu.Banaz Şehitler Camisinde gerçekleşen organizasyonda  cami müminlerle dolup taştı.Program Kuran tilavetiyle başladı  ardından  sabah namazı kılındı.Sabah namazından sonra Banaz Müftüsü Remzi  Karadoğan  Mevlid-i Nebi haftası hakkında konuşma yaptı.Müftü Remzi Karadoğan konuşmasında :”Müslümanların mutlu olabilmeleri için peygamberimizin yaşantısını örnek almalarını onun yolundan ayrılmamalarını,birlik beraberlik içinde olmalarını,çalışkan olmalarını,vatanını ve milletini sevmelerini vurguladı.”Yapılan bu güzel konuşmadan sonra memleketimizin ve İslam aleminin başarısı ve mutluluğu için eller semaya kaldırılıp dua edildi.Sabah namazına İmam Hatip Lisesi’nin öğrencileri ve öğretmenlerinin katıldıkları görüldü.Bu güzel cami buluşmasında cemaatle camide namaz kılmanın ve dua etmenin fazileti de hissedilmiş oldu.Sabah namazı buluşması vatandaşlar arasında sevinçle karşılandı.Böyle güzel buluşmaların tekrar edilmesi istendi.Programın sonunda  sabah namazına iştirak edenlere  cami bahçesinde çorba ikram edildi.

   Banaz Güncel Haber Sitesi olarak;Programda emeği geçenleri kutlar,böyle güzel organizasyonların tekrar edilmesini temenni ederiz.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Hakki     2017-12-02 Allah Kabul etsin...
İmam Hatip     2017-12-02 Programda emeği geçen başta Banaz müftümüz Sn.Remzi Karadoğan olmak üzere tüm meslektaşlarıma ve katılım sağlayan Banaz halkına teşekkür ederim. Banazımızdaki bir eksikliği giderdi. Yapılan tesbihatla ve dualarla manevi duygularımızı kabartan bir program oldu. Teşekkür ederim.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon