Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

Banazspor Hedefine Koşuyor Doğancık Spor 0-1 Banazspor

Banazspor Hedefine Koşuyor Doğancık Spor 0-1 Banazspor

Banazspor Hedefine Koşuyor Doğancık Spor 0-1 Banazspor
Banazspor Hedefine Koşuyor Doğancık Spor 0-1 Banazspor Ali Demir
Bu içerik 952 kez okundu.


   Bu hafta çok kritik olan Doğancıkspor deplasmanından Banaz temsilcimiz 3 puanla döndü.
İkinci yarıya şansız başlayan temsilcimiz ilk maçta yaşanılan kırmızı kartların sayısının çokluğu nedeniyle zor  günler geçiren Banaz ekibimiz bu hafta atağa kalktı ve deplasmandan Hakan’ın attığı şık golle rakibini 1-0 yenerek ligde son 4 hafta kala play off grupları için iddiasını sürdürdü.

  Tempolu ve gergin geçen müsabakaya hızlı başlayan ekibimiz rakibin sol kanadından etkili ataklarla yüklenmesine rağmen aradığı golü bir türlü bulamadı.
Maçın 30. Dakikasında Hakan kazandığı topta ara pası ile Selçuk Hoca hareketlendi.

    Selçuk hoca kaleciyle karşı karşıyı kaldığı pozisyonu değerlendiremedi ve ilk yarı 0-0 sona erdi.
İkinci yarıya da etkili başlayan takımımız müsabakanın 65. Dakikasında sağdan geliştirdiği atakta ceza sahası içinde yaşanan karambol sonucu havalanan topa Hakan rövaşata ile futbol sahalarında ender görülen şık bir vuruşla kalecinin bakışları arasında topu ağlarla buluşturdu ve temsilcimiz 1-0 öne geçti.
Golden sonra baskısını iyice arttıran Banaz ekibimiz soldan Hakan’ın taşıdığı topta İlyas bomboş olmasına rağmen kendi değerlendirmek isteyen Hakan topu altı pas içinde gol vuruşunu yapamadı ve müsabaka 1-0 lık skorla tamamlandı.

    Banazspor   Teknik Direktörü Ali Doğan  maç sonrasında yaptığımız röportajda sitemize şu açıklamalarda bulundu:” Çok önemli bir üç puan aldık, oyuncularımı kutluyorum. Play off grubunu ligin başından beri kovalıyoruz, genç ve iyi bir ekibimiz var ancak son zamanlarda yaşadığımız talihsiz kartlar ,eksiklerimiz ve kaybettiğimiz puanlar sıkıntılı günler geçirmemize neden oldu. Ligde kolay maç yok maçların sayısı azaldıkça hata yapma lüksünüz kalmıyor. Haftaya play off için yarıştığımız rakibimiz 1 Eylül spor ile kendi sahamızda karşılaşacağız. Taraftarımız bizim için büyük bir güç ve bütün taraftarımızı bu zorlu maçta yanımızda görmek istiyoruz. Bizim için bu maç geride kaldı artık, rakibimiz 1 Eylül spor ve bu önemli maça konsantre olup çalışmalarımıza Çarşamba günü yapacağımızı antrenman başlayacağız.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon