Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

Kaymakam Demiröz; En İyi Kitapların Okunması, Geçmiş Yüzyılların En Büyük İnsanlarıyla Konuşmak Gibidir

Kaymakam Demiröz; En İyi Kitapların Okunması, Geçmiş Yüzyılların En Büyük İnsanlarıyla Konuşmak Gibidir

Kaymakam Demiröz; En İyi Kitapların Okunması, Geçmiş Yüzyılların En Büyük İnsanlarıyla Konuşmak Gibidir
Kaymakam Demiröz; En İyi Kitapların Okunması, Geçmiş Yüzyılların En Büyük İnsanlarıyla Konuşmak Gibidir Ali Demir
Bu içerik 2149 kez okundu.

Şehit Vehbi Demir İlkokulu Sınıf Öğretmeni Dilek Kepenek Kaymakam İrfan Demiröz’ü makamında ziyaret ederek sınıfında uyguladığı “Ailemle Okuyorum” ve “Enstrüman Tanıyoruz” etkinlikleri hakkında bilgi verdi.

Öğrencilere, okuma alışkanlığı kazandırmak, var olan okuma alışkanlıklarını geliştirmek ve okumayı sevdirmek için “Ailem ile Okuyorum” etkinliği yapıldığını, etkinliğe katılan veliler çocukları ile birlikte, sınıf ortamında, hikaye kitabı okuduğunu, Böylece, aile bireylerinin aynı ortamda ve aynı zaman diliminde, hep birlikte kitap okuması sağlanarak okumanın birlikte hoşça vakit geçirme aracı olabileceğinin öğretildiğini belirtti. Sınıf Öğretmeni Dilek Kepenek, öğrencilerin müzik aletlerini tanımasını ve müziğe olan ilgilerini arttırmak amacıyla “Enstrüman Tanıyoruz” etkinliği düzenlediklerini bu sayede öğrencilerin sanata olan ilgilerinin arttığını ifade etti.

Kaymakam Demiröz; Okumanın ailede başlatılan, sosyal çevrenin etkisiyle geliştirilmesi gereken bir alışkanlık olduğunun vurgulanması,  rol model olarak aile bireylerinin kitap okuduğunu çocuğun görmesi bu alışkanlığın kazandırılmasında önemli bir etkendir. En iyi kitapların okunması, geçmiş yüzyılların en büyük insanlarıyla konuşmak gibidir. Kitap okuyarak, hayatınızın en güzel yolculuklarına çıkarsınız.  Çocuklarımıza bu yaşlarda kitap okuma alışkanlığı aşılayabilirsek, çevresini, tarihini, geçmişini bilen, tanıyan, ufku geniş bireyler yetiştiririz. Bu sebeple öğrencilerin aileleriyle birlikte okuma alışkanlığı kazanması buna yönelik proje ve etkinlikler yapılması oldukça önemlidir.  Öğrencilerimizi kötü alışkanlıklardan korumak için kitap okumaya, müziğe, sanata, spora yönlendirmeliyiz. Bu tür proje ve etkinliklere her zaman destek vermeye hazırım. Bu proje ve etkinliklerin ilçemizde daha çok yaygınlaştırılmasını diliyorum. "AİLEM İLE OKUYORUM" ve “Enstrüman Tanıyoruz” etkinliklerine katılan, destek veren tüm öğretmen, öğrenci ve öğrencileri velilerimizi kutluyor, başta öğretmenimiz olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Dedi.

Kaynak:Banaz kaymakamlığı web sitesi

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon