Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

Niğde'de Banaz Rüzgarı

Niğde'de yapılan Kick Boks Şampiyonasında Uşak Derece Aldı

Niğde'de Banaz Rüzgarı
Niğde'de Banaz Rüzgarı Ali Demir
Bu içerik 3969 kez okundu.

Uşak Kick Boks Şampiyon Spor Kulübü, Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer HALİS DEMİR’in anısına yapılan, Türkiye Kick Boks şampiyonasında dereceye girdi. Hatice ARSLAN İsimli 17 yaşında, 48 kilo kategorisinde derece yaparak Uşak’ı Türkiye Mili takım düzeyinde temsil etmeyi hakketmiştir. Hatice ARSLAN daha önce de Wushu müsabakalarında derece yaparak, Milli takım düzeyinde Uşak’ı temsil etmiştir. Sitemizden haberini yaptığımız Kinck Boks müsabakasında Uşak’ımızı gururlandıran Milli Sporcularımızı ve Kulüp Başkanı ve antrenörlerinden olan Fehmi BİLEN’e teşekkür ederiz.

Banaz da yaşayan Kulüp Başkanı ve antrenörlerinden olan Fehmi BİLEN Banaz’ı tanıtmak amacı ile Madalya seremonisinde tüm Türkiye’den gelen sporcu, antrenör, yönetici, sporcu velileri ve birçok basın mensupları önünde Banaz belediyesinin filamansını açarak tüm Türkiye’ye Banaz’ı tanıtmaya vesile olmuştur.

Fehmi BİLEN; “ Banaz Belediye Başkanı Sayın Zafer ARPACI’nın spora ve sporcuya verdiği destekten dolayı, kendisi nezdinde Banaz halkını tanıtmak amacıyla bu flamayı açarak Banaz ı tanıtmaya çalıştık. Bundan böyle de birçok başarılar alarak Uşak ve Banaz’ı milli düzeyde başarı sağlayarak tanıtmak amacımızdır.” dedi.

 

Şampiyon kızımız Hatice ARSLAN, Antranörlerimizden Fehmi BİLEN ve Savcı GÖKTAŞ, Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer HALİS DEMİR’in abisi ile hatıra fotoğrafı

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon