Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

Uşak’tan 3 Şampiyondan Biri Banazlı

Uşak’tan 3 Şampiyondan Biri Banazlı

Uşak’tan 3 Şampiyondan Biri Banazlı
Uşak’tan 3 Şampiyondan Biri Banazlı Ali Demir
Bu içerik 4597 kez okundu.

4-14 Şubat 2018 tarihinde Antalya da yapılan Wushu Türkiye şampiyonası Milli Takım seçmelerine Uşak Şampiyon Spor kulübünden 3 tane sporcu şampiyon olarak milli takım temsil hakkı kazandılar.

Banazlı Hasret Kaya, kilosunda tüm rakiplerini yenerek şampiyon oldu. Milli takımda Ülkemizi temsil etmeyi hak kazandı. Hatice Arslan da kilosunda bütün rakiplerini eleyerek, Türkiye’yi Avrupa’da temsil etmeye hak kazandı. Öte yandan Mert Karamık kilosunda derece yaparak, Türkiye’yi milli takım düzeyinde Balkan Şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı.

Uşak’ı temsilen giden spor kulüpleri arasında Uşak Şampiyon Spor Kulübü, tüm kulüplerin katıldığı şampiyonada, 3 milli sporcu çıkararak büyük bir başarı elde etti.

Bilgisine başvurduğumuz Antrenör Fehmi Bilen ve Savcı Göktaş;

Bir çok büyük spor kulüplerinin ve büyük illerin arasında Uşak’tan 3 tane milli takıma sporcu kazandırmak büyük bir başarıdır. Bu sporcularımızın sayısını daha fazla artırarak, Uşağı uluslararası alanda, ülkeyi temsil edecek sporcular yetiştirerek başarı elde etmek ve milli takıma kazandırdığımız sporcularda, ülkemizi temsil ederken, uluslararası alanda bayrağımızı en üstlerde dalgalandırmalarını sağlamak için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Uşağı ve Banaz ilçemize hayırlı olsun. Daha nice başarılara.

Dileklerini ilettiler.

Hatice ARSLAN

Hatice ARSLAN

Hasret KAYA

Mert KARAMIK

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon