Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Ziyaret

İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Ziyaret

İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Ziyaret
İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Ziyaret Ali Demir
Bu içerik 1121 kez okundu.

Medical Park Uşak Hastanesi Genel Müdür Yrd. Osman BAĞCI, Kurumsal Pazarlama Müdürü Arif DURAN ve Anlaşmalı Kurumlar Müdürü Mustafa DEĞİRMENCİ Uşak İl Milli Eğitim Müdürü Bülent ŞAHİN’ni makamında ziyaret ettiler.

Genel Müdür Yrd. Osman BAĞCI, Medical Park Uşak Hastanesince verilen sağlık hizmetleri hakkında detaylı bilgiler sunarak sözlerine şöyle devam etti. “Uşak’ta 10 yıla yakındır hizmet veren hastanemiz, bünyesine katmış olduğu yeni branş ve hekimleriyle büyüme yolunda ilerlemektedir. “Herkes İçin Sağlık” sloganıyla yola çıkan Medical Park Hastaneler Grubunun toplumun her kesimine kaliteli sağlık hizmetiyle buluşturmayı hedeflemektedir. Uşak Hastanesi olarak bizde bu şiarla Uşak halkını gelişmiş tıp teknolojisi ve kaliteli sağlık hizmeti ile buluşturmayı hedeflemekteyiz. Bu hedefler doğrultusunda Medical Park Hastaneler Grubunun çeşitli kademelerinde 6 yıldır görev almaktayım. Şahsıma tevdi edilen Uşak Hastanesi Genel Müdür Yrd. göreviminde aynı şiar doğrultusunda Uşak’ a hizmet edebilmek gayreti içersinde olacağız.” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Bülent ŞAHİN, Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen projelerden ve İl Müdürlüğünce verilen hizmetlerden kısaca bahsederek, Uşak için yapılan her hizmetten memnuniyet duyduklarını, bu bağlamda da özel sektör tarafından sunulan hizmetleri yakından takip ettiklerini ve Osman Bey’e yeni görevinde başarılar dileyerek ziyaretten duymuş oldukları memnuniyetlerini dile getirdi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon