Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

Vali Salim Demir, “Her kitap bir insan demektir”

Vali Salim Demir, “Her kitap bir insan demektir”

Vali Salim Demir, “Her kitap bir insan demektir”
Vali Salim Demir, “Her kitap bir insan demektir” Ali Demir
Bu içerik 789 kez okundu.

Kütüphanelerin toplumdaki yeri ve önemi ile insanlara okuma alışkanlığını kazandırmak amacıyla bu yıl ana teması "Yeni Nesil Çocuklar, Yeni Nesil Kütüphaneler" olan 54. Kütüphane Haftası düzenlenen törenle kutlandı.

İskender Pala İl Halk Kütüphanesinde gerçekleştirilen törene, Vali Salim Demir’in yanı sıra Vali Yardımcısı Sait Topoğlu, daire müdürleri ve öğrenciler katıldı. 

Törende konuşan Vali Salim Demir, bir ülke geleceğini garanti almak istiyorsa çocuklarını ve gençlerini iyi yetiştirmesi gerektiğini, bununda eğitimle sağlanacağını kaydetti.

Her kitabın bir insan olduğunu ifade eden Vali Salim Demir, “Her kitap bir insan, belki de birkaç insan demektir. Çünkü o kitabi yazan insan, hayatı boyunca ne bilgi ve tecrübe edinmişse onu okuyucularına sunmaktadır. Kitaplar insanların birikimlerini, hayatı boyunca elde etmiş oldukları tecrübelerini, bilgilerini değerlendirdiği bir cevherdir. Tüm konuları birkaç gün içerisinde kitaplar sayesinde öğrenmiş oluyoruz. Siz değerli gençlerimizden isteğimiz okumayı ihmal etmeyin. Sporcuların başarılı olabilmek için idman yapması gibi insan beyninde antrenmanı kitap okumaktır. Ne kadar çok kitap okursanız o kadar başarılı olursunuz” dedi.   

Vali Salim Demir konuşmasının ardından İskender Pala İl Halk Kütüphanesinde ve Ragıp Soysal Çocuk kütüphanesinden en fazla kitap okuyan öğrenciler ödüllerini verdi. 

Kaynak:Uşak valiliği web sitesi

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon