Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

Banaz Kızılcasöğüt Şehit Serdar Uludağ Ortaokulu Projesi Tübitak Proje Yarışmasında 3.Oldu

Banaz Kızılcasöğüt Şehit Serdar Uludağ Ortaokulu Projesi Tübitak Proje Yarışmasında 3.Oldu

Banaz  Kızılcasöğüt  Şehit Serdar Uludağ Ortaokulu Projesi Tübitak  Proje Yarışmasında 3.Oldu
Banaz  Kızılcasöğüt  Şehit Serdar Uludağ Ortaokulu Projesi Tübitak  Proje Yarışmasında 3.Oldu Ali Demir
Bu içerik 3042 kez okundu.

Tübitak tarafından düzenlenen 12. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması´nda matematik dalında İzmir Bölgesi´nin üçüncülük ödülünü "Verimli Cetveller" isimli projeleriyle, okulumuz öğrencileri Fatma Ada Acar ve Ayşe Nur Çetin kazandı.

   Yarışmanın bölge ödül töreni Ege Üniversitesi Prof. Dr. Yusuf Vardar Kültür Merkezi´nde düzenlendi. Törene bölgenin İl Milli eğitim Müdürlüklerinin temsilcileri, yarışmanın TUBİTAK bölge temsilcileri, Ege Üniversitesi Rektör Yrd. Prof. Dr. Ali Saffet Gönül, yarışmanın TUBİTAK bölge koordinatörü Prof. Dr. Serdar Korukoğlu, öğrenciler ve öğretmenler katıldı.

   Bu yıl yarışmaya 11.352 proje başvurusu yapılmıştır. Başvuruların 635 tanesi bölgemizden olup bunlardan 156 tanesi matematik alanında hazırlanmış projelerdir. Alanında uzman akademisyenlerin değerlendirmeleriyle ön elemeyi geçerek bölge finallerine kalan projemiz, öğrencilerimizin sunumunun ve juri değerlendirmesinin ardından bölge üçüncülüğüne layık görülmüştür.

  Banaz Güncel Haber Sitesi olarak; Matematik alanında yalnızca okullarını değil aynı zamanda Kızılcasöğüt´ü Banaz´ı  ve Uşak´ı temsil etmenin haklı gururunu yaşayan öğrencilerimizi kutlarız. Birçok proje sahibi öğrencinin kolej ya da özel okul öğrencileri olması ve çocuklarımızın bu projeler arasından derece elde etmesi ayrıca mutluluk kaynağımız olmuştur. Ayrıca bu süreçte projeye desteklerini esirgemeyen Banaz Kaymakamı Sayın İrfan DEMİRÖZ´e, Kızılcasöğüt Belediye Başkanı Sayın Ömer BİÇER´e ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ramazan KOCA´ya teşekkür ederiiz

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon