Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

Banaz İmam Hatip Lisesi Müdürü Burhan Taş’ın Mutlu Günü

Banaz İmam Hatip Lisesi Müdürü Burhan Taş’ın Mutlu Günü

Banaz İmam Hatip Lisesi Müdürü Burhan Taş’ın Mutlu Günü
Banaz İmam Hatip Lisesi Müdürü Burhan Taş’ın Mutlu Günü Ali Demir
Bu içerik 3934 kez okundu.

Banaz İmam Hatip Lisesi Müdürü Burhan Taş’ın oğlu Fatih Emre Kültür Sarayı’nda yapılan düğünle Melike Uslu ile mutluluk dünyasına adım attı. Düğüne Uşak Milletvekili İsmail Güneş, Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı, Banaz Ak Parti İlçe Başkanı Eşref Çelik, diğer davetliler ve Ankara’dan gelen misafirler katıldı. Takı töreninden önce bir konuşma yapan Uşak milletvekili İsmail Güneş, evlenen gençlere tebrik ederek mutluluklar diledi. Düğün güzel başladı güzel bitti.

Banaz Güncel Haber Sitesi olarak; Burhan Taş ailesine ve yeni evlenen gençlerimize mutluluklar dileriz. Düğün her iki aile için hayırlı uğurlu olsun.16.09.2018

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
BURHAN TAŞ     2018-09-17 Düğünümüze Katılarak Bizi Onurlandıran Uşak Ak Parti Milletvekili Sayın İsmail GÜNEŞ Beyefendiye,Banaz Belediye Başkanımız Sayın Zafer ARPACI’ya Uşak Ün.İslami İlimler Fakültesi Dekanı Sayın Hüseyin YAŞAR’a,Uşak Başsavcısı,Uşak Ağır Ceza Başkanına ve Değerli Protokole,bilhassa bu haberin ulaşmasını sağlayan Hüseyin YALÇIN Hocama Gönül Dolusu Teşekkürlerimi Sunuyorum.
BURHAN TAŞ     2018-09-17 Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan Ak Parti Uşak Milletvekilimiz Sayın İsmail GÜNEŞ’e,Banaz Belediye Başkanımız Sayın Zafer ARPACI’ya,Uşak Başsavcısı ve Aşır Ceza Başkanımıza,Uşak Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof.Hüseyin YAŞAR’a ve Prof.Habil ŞENTÜRK’e ve diğer Protokole,Çok Kıymetli Dostlarımıza,bilhassa düğünümüzün haberini yapan Hüseyin YALÇIN Hocama çok teşekkür ediyorum.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon