Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

Kanyon Koleji 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılına Merhaba Dedi

Kanyon Koleji 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılına Merhaba Dedi

Kanyon Koleji 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılına Merhaba Dedi
Kanyon Koleji 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılına Merhaba Dedi Ali Demir
Bu içerik 1444 kez okundu.

Kanyon Koleji’nde yeni eğitim öğretim yılı ilk ders zili bugün çaldı. İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından açılış konuşmasını yapan İlköğretim Okul Müdürümüz Sayın Tuğba Süren Adatepe Atatürk bir sözünde şöyle diyor: “İlk ilham; ana baba kucağından sonra, okuldaki öğretmenin eğitiminden alınır.” Eğer aklınızın zengin olmasını istiyorsanız, uygar bir insan olarak yetişmek istiyorsanız, okulunuza dört elle sarılınız, ona sahip çıkınız. Çünkü başarılı olmanın yolu, Büyük Önder Atatürk’ün; “Tek bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak” sözünde ifade ettiği gibi çalışkan olmaktan geçmektedir.” mesajıyla başladı.

Programımız “Gencer Savaş Bandosu” nun eşliğinde öğrencilerimizin “Geleneksel Mutluluk Balonlarını” uçurmasıyla devam etti. Okul Müdürümüz Sayın Tuğba Süren Adatepe öğrencilerimize unutulmaz bir gün yaşatan Gencer Savaş Bandosu’na teşekkürlerini sunarak plaket takdim etti.

Aynı anlarda Kanyon Koleji Anadolu ve Fen Lisesi de ilk ders günü heyecanını yaşadı. Saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan tören başarılı ve mutlu olmada hedef belirlemenin önemine değinen Anadolu ve Fen Lisesi Müdürüz Okul Müdürümüz Sayın Recai Uğur’un açılış konuşması ile devam etti. Okulumuza birincilikle giren öğrencimiz Fatma İlayda Şahin’e başarısını kutlamak üzere sınıf öğretmeni tarafından çiçeği takdim edildi. Aramızda bulunamayan ancak kalpleri hep bizlerle olan sevgili mezun öğrencilerimizin başarı haberleri alkışlarla kutlandı. Kanyon Koleji Bölme Kampüsündeki gösterilerinin ardından lise kampüsümüze de gelen Gencer Savaş Bandosu ile öğrencilerimiz döneme kötü enerjilerini atarak başlamış oldular. Yeni dönemin tüm öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar getirmesini diliyoruz.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon