Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

Banaz’da Emekli Öğretmenler Gecesi Düzenlendi

Banaz’da Emekli Öğretmenler Gecesi Düzenlendi

 Banaz’da Emekli Öğretmenler Gecesi Düzenlendi
 Banaz’da Emekli Öğretmenler Gecesi Düzenlendi Ali Demir
Bu içerik 1260 kez okundu.

Banaz’da ilk olarak Banaz Belediyesi, Banaz Kaymakamlığı ve Banaz ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortak katkılarıyla emekli öğretmenlere vefa gösterisi olarak bir gece düzenlendi.

Program 4 Aralık 2018 tarihi saat 19.00 da Banaz Kaymakamı Oğuz Alp ÇAĞLAR´ın katılımlarıyla başladı. Ulu Önder ve Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk ile ebediyete intikal etmiş eğitim camiamızın asil neferleri adına 1 dakikalık Saygı Duruşuna ve ardından İstiklal Marşımızı söylemesinin ardından günün anlam ve önemi ile ilgili ilk olarak İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ramazan KOCA´nın konuşması ,İlçe Belediye Başkanımız Sayın Zafer ARPACI’nın konuşması İl Genel Meclisi Başkanımız Sayın Mehmet NACAR’ın konuşması ve İlçe Kaymakamımız Sayın Oğuz Alp ÇAĞLAR’ın konuşmasının ardından, program verilen yemek ikramıyla devam etti.Bu arada Banaz Belediye Başkanlığı tarafından emekli öğretmenlere hediyeler takdim edildi. Ardından Köy Enstitüsü mezunlarından emekli öğretmen Şahin ACAR´ın konuşmasını yaptı son olarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde müzik grubu emekli öğretmenler için hazırladıkları gösterilerini sundular.Bazı öğretmenler geceyle ilgili olarak şiir söylediler, konuşmalar yaptılar.

  Geceye katılan öğretmenler düzenlenen bu geceden dolayı çok memnun kaldıklarını belirttiler,gelecek yıllarda da bunun gelenek haline getirilmesini temenni ettiler.

   Banaz güncel haber sitesi olarak gecede emeği geçenleri kutlarız.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon