Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

Sivaslı Çilek Festivali’nin 33.Sü Gösterilerle Başladı

Sivaslı Çilek Festivali’nin 33.Sü Gösterilerle Başladı

Sivaslı Çilek Festivali’nin 33.Sü Gösterilerle Başladı
Sivaslı Çilek Festivali’nin 33.Sü Gösterilerle Başladı Ali Demir
Bu içerik 2083 kez okundu.

Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan program halk oyunları ile devam etti. En iyi çilek yarışmasında 18 çilek yetiştiricileri arasında ilk 3.e girenlere hediyelik altın verldi ve diğer 15 yetiştiriciye de plaket ve ödüller verildi . 
Festivale  Uşak vali yardımcısı ve İl Genel Sekreteri Ömer kalaylı,Sivaslı kaymakamı Mustafa Gözlet,Sivaslı Belediye Başkanı Hürriyet Şafak,  CHP Uşak Millevekili Özkan Yalım, Denizli Bozkurt Belediye Başkanı  Birsen Çelik, Chp Uşak İl Başkanı Nadi Sancar,CHP Uşak merkez İlçe Başkanı Halil Arslan, Tatar Belediye Başkanı Zafer Gün, Selçikler Belediye Başkanı  Osman Çakar ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış konuşmasında Belediye Başkanı hürriyet Şafak, 33.sünü gerçekleştirdiğimiz çilek festivalini coşkuyla kutluyoruz. Ancak her geçen yıl çilekte azalma söz konusu Belediye olarak’da ilçe vatandaşlarımıdan olan Dr. Bülent Yazgan a ait olan 20 dekar lık arazide çilek fidesi yetiştireceğiz ve bun ları üreticilerimize dağıtacağız dedi.

Sivaslı Kaymakamı Mustafa Gözlet’de konuşmasında çok değerli misafirlerimiz öncelikle bu çilek festivali açılışımızda bizleri yanlız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum ve bu vesile ile de geçmiş bayramınızı kutluyorum ve bu festival ile de bayramımız çilek ile iki kat daha tatlandı Anadolu’muzun her tarafında esas olan yörük’lük kültürü kültürümüz her tarafında ayrı bir renk ve kültür taşıyor .Bundan önce de Kayseri de görev yapmıştım burada da kayısı aroması ile bunu yaşadık burada da çilek ile bu tadı bu aromayı ve kültürü yaşayacağız inşallah dedi.

Daha sonrada program Avrupa da şampiyon olan minik karete sporcuları’na ödüller verildi ve son olarak da Sivaslı Belediye Başkanı Hürrüyet Şafak İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Vali Yardımcısı Ömer Kalaylı’ya çiçek takdim etti ve program böylece sona erdi…Haber:Alaattin Karahan

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon