Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

Tar-Sim Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Tar-Sim Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Tar-Sim Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
Tar-Sim Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı Ali Demir
Bu içerik 858 kez okundu.

16.01.2018 tarihinde Uşak Ziraat Odası toplantı salonunda; Uşak İl  Tarım Müdürü Erkan KAHRAMAN, İl Müdür Yardımcısı Mustafa ÖZEN, Tarsim Manisa Bölge Müdürü Müjdat ÇUBUKÇU, Şube Müdürleri, İlçe Müdürleri, Teknik Personel, Üretici Birlikleri, İlimizde Tarsim poliçesi düzenleyen acenteler ve üreticilerimizin de katılımıyla bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Müdürü Erkan KAHRAMAN "Yıllar itibariyle kuraklık, don, dolu, şiddetli yağış, sel-su baskını ve fırtına gibi vuku bulan doğal afetler ülkemizde bölgemizde ve İlimizde bitkisel ve hayvansal üretimde önemli zararlara yol açmaktadır. Tarım Sigortası olarak tanımlanan bu sistem içinde; bitkisel ürünler ve seralar, tarımsal yapılar, tarım alet ve makineleri ile çiftlik hayvanlarının, güvence altına alınması hedeflenmektedir. Üreticilerimizin olası tabii afetlerden etkilenmeleri durumunda ekonomik zararlarının karşılanması için varlıklarını mutlaka tarım sigortası kanunundan yararlanarak sigorta yaptırıp güvence altına almalarını öneriyoruz. Sigorta bedelinin %50'sini Bakanlığımız karşılamaktadır. Ayrıca üreticilerimizin çok şikayetçi olduğu domuz zararı sigorta kapsamındadır. Bütün amacımız üreticilerimizin alın terinin boşa gitmemesidir." dedi.

Daha sonra TARSİM Manisa Bölge Müdürü Müjdat ÇUBUKÇU tarafından Tarım Sigortaları uygulamaları, işleyişi ve 2018 yılında yapılan değişiklikler ve teminat altına alınan yeni uygulamalar hakkında bilgilendirme yapıldı. Toplantı, İlimizde Tarsim ile ilgili uygulamada karşılaşılan güçlükler ve talepler hakkındaki sorular cevaplanarak sona erdi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon