Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

İLÇEMİZ KAYMAKAMI İRFAN DEMİRÖZ VE EŞİ FUNDA DEMİRÖZ HANIMEFENDİ İLÇEMİZDEKİ ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİ ZİYARET ETTİ

İlçemiz Kaymakamı İrfan Demiröz ve Eşi Funda Demiröz Hanımefendi İlçemizdeki Şehit Aileleri ve Gazileri Ziyaret Etti

İLÇEMİZ KAYMAKAMI İRFAN DEMİRÖZ VE EŞİ FUNDA DEMİRÖZ HANIMEFENDİ İLÇEMİZDEKİ ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİ ZİYARET ETTİ
İLÇEMİZ KAYMAKAMI İRFAN DEMİRÖZ VE EŞİ FUNDA DEMİRÖZ HANIMEFENDİ İLÇEMİZDEKİ ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİ ZİYARET ETTİ Ali Demir
Bu içerik 1619 kez okundu.

Ramazan ayı münasebetiyle İlçemiz merkez ve köylerinde bulunan (22) Şehit ailesi ve (7) gazi ve gazi ailelerine İlçemiz Kaymakamı İrfan Demiröz, eşi Funda Demiröz Hanımefendi ve İlçemiz Daire Amirleri, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Yeliz Altın ve İlçe Müftüsü Remzi Karadoğan’ın eşi Nezahat Karadoğan ile birlikte İlçemizde bulunan Şehit ailelerini evlerinde ziyaret ettiler.

 

Şehit ailelerine ve gazilere Uşak Valimiz Sn. Salim Demir ve eşleri Nezahat Demir’in selamlarını ileterek herhangi bir ihtiyaçlarının olup olmadığını soran Funda Demiröz Hanımefendi; “Ramazan birlik, beraberlik, dayanışma, kardeşlik ayıdır. Bu mübarek Ramazan ayında sizlerle birlikte olmanın mutluluk ve gururunu yaşıyoruz. Vatanın selameti uğruna evladını, eşini, kardeşini şehit veren  sizler, şehitlerimizin bizlere kutsal emanetleri ve artık bizlerin de birer yakınlarısınız.  Sizlerin en ufak bir sıkıntısında her zaman yanınızdayız. Dedi.

 

Kaymakam Demiröz; “Bizler huzur içinde yaşıyorsak, vatan için canlarını seve seve feda eden şehitlerimiz ve kahraman gazilerimiz sayesindedir. Samimiyetle ifade ediyorum ki, kapımız sizlere her zaman açık, en küçük sıkıntınız bizim başımızın tacı. Sizler, sizin çocuklarınız, torunlarınız devletimize emanet. Sizlere ziyaretlerimiz her zaman devam edecek, her türlü sıkıntınızı bana iletmenizi yürekten istiyorum. Bizler bu anlamda vesileyiz, sizlerin en ufak bir sıkıntısında yanınızdayız. Bizler birlikte olduğumuz sürece, ülkemiz üzerinde hain emelleri olanlar bu emellerine ulaşamayacak, içimizde hiçbir hain barınamayacaktır. Birliğimizi beraberliğimizi devam ettirdiğimiz sürece hiçbir güç bizi yenemeyecektir. Tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize minnetlerimi sunuyorum. Hayırlı Ramazanlar diliyorum.“ Dedi.

kaynak:Banaz kaymakamlığı web sitesi

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon