Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

Bor Madeni ve Kullanım Alanları Konusu Uşak’ta Ele Alındı

Bor Madeni ve Kullanım Alanları Konusu Uşak’ta Ele Alındı

Bor Madeni ve Kullanım Alanları Konusu Uşak’ta Ele Alındı
Bor Madeni ve Kullanım Alanları Konusu Uşak’ta Ele Alındı Ali Demir
Bu içerik 1058 kez okundu.

Bor Madeni ve Kullanım Alanları Konusu Uşak’ta Ele Alındı.
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) 99. Genel İdare Kurulu Toplantısı (GİK) Vali Salim Demir’in katılımıyla, MÜSİAD Uşak Şubesi ev sahipliğinde Uşak Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezinde  yapıldı. 


Bor madeni ve kullanım alanları temalı 99. Genel İdare Kurulu Toplantısına  Vali  Salim Demir’in yanı sıra , MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, Milletvekili Mehmet Altay, Belediye  Başkanı Nurullah Cahan, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ekrem Savaş, BOREN Ulusal Bor Araştırma Enstitüsü Başkanı Doç.Dr. Abdülkerim Yörükoğlu, ETİ Maden İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Serkan Keleşer, Uşak Şube Başkanı Nuri Arslan,  MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri  ile MÜSİAD üyesi iş adamları katıldı. 


Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, il ve bölge bazlı kalkınmanın Türkiye’nin kalkınması adına büyük bir öneme sahip olduğunu belirterek Uşak’ın Türkiye ekonomisindeki yerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.


Açılış konuşmasının ardından düzenlenen panelde BOREN Ulusal Bor Araştırma Enstitüsü Başkanı Doç.Dr. Abdülkerim Yörükoğlu ile ETİ Maden İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Serkan Keleşer, bor madeninin kullanım alanları, Türkiye ve dünyadaki bor rezervleri, Bor’un daha etkin kullanımı ve Ar-Ge çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Bor madeni ile ilgili yapılan sunumların ardından soru-cevap kısmında katılımcıların  konu ile ilgili soruları cevaplandırıldı.

Kaynak: Uşak valiliği web sitesi

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon