Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

İyi Parti Uşak Belediye Başkan Adayı Muhammet Gür Karma Organize Sanayi Yönetim Kurulunu Ziyaret Etti.

İyi Parti Uşak Belediye Başkan Adayı Muhammet Gür Karma Organize Sanayi Yönetim Kurulunu Ziyaret Etti.

İyi Parti Uşak Belediye Başkan Adayı Muhammet  Gür Karma Organize Sanayi Yönetim Kurulunu Ziyaret Etti.
İyi Parti Uşak Belediye Başkan Adayı Muhammet  Gür Karma Organize Sanayi Yönetim Kurulunu Ziyaret Etti. Ali Demir
Bu içerik 1133 kez okundu.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Uşak Belediye Başkanlığına İyi Parti’den aday olan Muhammet Gür ve İyi Parti Uşak İl Teşkilatı Üyelerinden oluşan Heyet Yönetim Kurulunu ziyaret etti.
Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Karahallı; demokrasinin gereği olarak yerel yönetimlerin, şehirlerin gelişimini sürdürmesi ve halkın beklentileri doğrultusunda hizmetlerin gerçekleştirilmesi açısından önemli olduğunu, Uşak Deri Karma Organize Sanayi Bölgesi olarak tüm kurum ve kuruluşlarla diyalog içinde ve tüm siyasi partilere eşit mesafede olunduğunu ifade ederek, Muhammet Gür’e başarılar diledi.
Belediye Başkan Adayı Muhammet Gür; heyetlerini kabul etmelerinden dolayı Başkan Karahallı ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ettikten sonra projeleri hakkında bilgiler verdi. 
Ülkemizin zor bir süreçten geçtiğini, toplumun önemli beklentileri olduğunu vurgulayan Muhammet Gür; iyi çalışıldığı takdirde sorunların 2-3 yılda aşılacağını, iş dünyasının sıkıntılarını bildiklerini, Uşak’ın Master Plana ihtiyacı olduğunu, bu planı kamu kurumları ve Sivil Toplum Kurumları ile birlikte hazırlayacaklarını ifade etti.
Uşak’ta termal suyu şehir ekonomisine kazandıracaklarını belirten Gür’’ istihdama yönelik projelere ağırlık vereceğiz, tarım organize sanayi bölgesi kuracağız, şehrin girişlerine Uşak’a özgü yöresel ürünlerin tanıtılacağı alış veriş merkezleri(AVM) yapacağız, şeffaf belediyecilik anlayışı içinde belediyenin gelir-giderlerini halkla paylaşacağız, kaynak israfını önleyeceğiz, trafik sorununu çözmek için yeraltı ve yerüstü otoparklar yapacağız, spor tesislerini arttıracağız’’ dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon