Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
Yaşlanmayalım Yaş Alalım
Sevgi ÖZKAN

Yaşlanmayalım Yaş Alalım

Bu içerik 879 kez okundu.
Reklam

Sağlıklı beslenme, sağlıklı yaşam biçimi vücudunuzda hastalıkların barınmasını engellediği gibi hayatımızı daha kaliteli yaşamamızı sağlar, günümüzde organik besinlere ulaşmamız oldukça zorlaştırmıştır, özellikle büyük şehirlerde bu imkansız denecek kadar azdır. Sağlıklı yaşam denildiği zaman organik beslenmenin yanı sıra günlük su tüketimimiz kişilerin kilosuna göre ve hareketlilik, yaşı ve iş temposuna göre günlük 2 litre ile 3 buçuk litre arasında değişir, beden sağlığı için, günlük hareketli bir yaşam, düzenli uyku ve manevi değerlerimiz ruh sağlığımız bir bütününü oluşturur. Tek başına yapılan beslenme, spor, bol su içmek bizleri sağlıklı yapmaz bir bütün içinde olmalı, düşünün araba aldınız, motor yağını, karbüratörün suyunu benzin ya da mazotluyla yakıtını doldurmazsanız o sıfır araba çalışmaz, durduğu yerdedir eskiyip hurdaya dönmeye mahkumdur.

   Bizim önerdiğimiz organik ürünler vücut sağlığımızı kilo sorunlarımızı çözümlemek ve vücudumuzun hastalıklara karşı direncini artıran organik destek ürünlerdir. Profösör Lues Egnara’nun niteworks ürünü Nobel Tıp Ödülü Almış kalp ve damar hastalıkları için organik ürünler de Dünyada tektir. Bizlerin ayırt etmesi gereken konu bitkisel ile organik ürünleri ayırabilmemizdir. Bitkisel ürün aktarda satılan otlar, tohumlardır, nasıl hangi ortamda yetiştiğini bilememizle birlikte kulaktan duyma bilgilerle miktarını günde kaç kez içileceğini bilmeden kullandığımız ne yazık ki zaman zaman da sıkıntılara sebep olabilen miktarını ayarlayamadığımız ürünlerdir. Herbalife ürünleri tamamen organik tarımla yetişir, tarlaların üzerinden helikopter dahi geçemez uçaklar belli fitin altında geçemez 200’ e yakın bilim ve tıp adamının kontrolü altında bileşenleri gerçekleşir, markası ne olursa olsun dikkat etmemiz gereken organik ek gıda takviyeleri mi? içinde kimyasal, hormon, gdo yasaklı madde olmamasıdır. Araştırmadan içeriğini bilmeden hiçbir ürünü kullanmayalım.

Sağlıkla mutlulukla kalın... Sevgi Özkan

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Bektaş     2018-10-30 Harika insanları düşünmeniz bilgilendirdiyiniz için teşekkür eder yazınızın devamını bekleriz elinize kaleminize sağlık.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon