Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

Banazspor Galibiyeti Son Dakikada Kaybetti Banazspor 1-1 Bir Eylül Spor

Banazspor Galibiyeti Son Dakikada Kaybetti Banazspor 1-1 Bir Eylül Spor

 Banazspor Galibiyeti Son Dakikada Kaybetti Banazspor 1-1 Bir Eylül Spor
 Banazspor Galibiyeti Son Dakikada Kaybetti Banazspor 1-1 Bir Eylül Spor Ali Demir
Bu içerik 1360 kez okundu.

Bu hafta Banaz temsilcimiz çok önemli bir maça çıktı. Play off potasında yerini sağlamlaştırmak isteyen temsilcimiz en yakın rakibi Uşak 1 Eylülspor  ile kendi sahasında karşılaştı.
Maçın başından sonuna kadar  tek hakimi olan Banazspor 90. Dakikada yediği golle 1 puana razı olmak zorunda kaldı.
İlk yarıda rüzgara karşı oynamasına rağmen etkili ataklar geliştiren Banazspor maçın 25.dakikasında Hakan’ın soldan yaptığı ortaya Hasan kafasıyla arka direğe sektirdi ,ilyas dokunamadı ve top direğin dibinden auta çıktı.
Maçın 45.dakikasında kaleyi cepheden gören bir noktadan Banazspor serbest vuruş kazanınca   topun başına Hasan geçti ve şık bir frikik golü ile takımını 1-0 öne geçirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi.
İkinci yarıda da ağırlığını hissettiren Banazspor  maçın 60. dakikasında Hasan orta sahada topla buluştu ve yaklaşık 40 metre sürdüğü topta kaleciyi de geçmesine rağmen topu ayağından açarak gol vuruşunu yapamadı.
Orta sahada yaşanan mücadelede Banazspor’lu  Güneş 62. Dakikada direk kırmızı kartla oyun dışında kaldı ve Banazspor  kalan dakikaları 10 kişi tamamladı.
Maçın 75. dakikasında yine Hasan orta sahanın sağ kenarından kaçtığı ara topunda kaleciyle karşı karşıya vuruşunu yaptı ancak top direk dibinden dışarıya çıktı.
Maçın 90. Dakikasında rakibin şişirdiği top savunma oyuncumuzun topa basıp düşmesi sonucu rakip oyuncunun önünde kaldı ve skoru 1-1 e getirdi.
Maçın ardında Banazspor teknik heyeti maçın kritiğini yaptı.
1 puana üzülüyoruz. Kazanacağımız maçtan bu sonuçla ayrılmak gerçekten üzüntü verici. Bugün iyi mücadele ettik ancak yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik ve sahadan beraberlikle ayrılıyoruz.
Kaybettiğimiz hiç bir şey yok hala rakibimizden öndeyiz ve avantajımızı sürdürüyoruz. Önümüzde artık son 3 maç var. Ligin sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz ve Banazsporumuzu hak ettiği play off grubuna çıkaracağız. Bugün havanın soğukluğuna aldırış etmeden takımımızı destekleyen tüm taraftarımıza teşekkür ederiz.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon