Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Uşak’a Geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Uşak’a Geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Uşak’a Geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Uşak’a Geldi Ali Demir
Bu içerik 789 kez okundu.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere İlimize gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi karşılama törenin ardından Bir Eylül Stadyumu önündeki alanda toplanan binlerce Uşaklıya hitap etti. 

Atatürk Spor Salonu önünde kendisini bekleyen binlerce vatandaşa yaptığı konuşmada, Uşak'ın bu yolda kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadığını, kendilerinin de kenti hiçbir zaman yalnız bırakmayacaklarını belirtti.

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Toki’nin Uşak’ta çok büyük işler başardığını, tabakhane deresi kenarında inşa edilen dükkanları ve iş yerlerini helikopterden gördüğünü ,yapılan çalışmaları çok beğendiğini belirtti.

Taşeron konusunu dile getiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu konunun da bittiğini binlerce çalışanın kadroya alınacağını vurguladı.

  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Fetö ile mücadeleye devam edeceklerini bunlara karşı herkesin uyanık olmalarını çünkü bunların çok iyi takiyye yaptıklarını ,yani insanları kandırdıklarını söyledi.

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Suriye sınırımızın bir terör koridoru haline getirilmesine asla müsaade etmeyeceğimizi defalarca anlattık ancak PYD ve işbirlikçileri bizi dinlemediler. Biz de bugün Afrin’e harekat başlattık dedi.Cumhurbaşkanı meydandaki konuşmasından sonra 6.olağan kongrenin yapılacağı Kapalı spor salonuna geçti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon