Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

Vali Salim Demir, Uşak Ptt Başmüdürlüğünü Ziyaret Etti.

Vali Salim Demir, Uşak Ptt Başmüdürlüğünü Ziyaret Etti.

Vali Salim Demir, Uşak Ptt Başmüdürlüğünü Ziyaret Etti.
Vali Salim Demir, Uşak Ptt Başmüdürlüğünü Ziyaret Etti. Ali Demir
Bu içerik 1127 kez okundu.

Vali Salim Demir, Uşak PTT Başmüdürlüğünü ziyaret etti. PTT Başmüdürü İsmail Ertaş'ın makamında gerçekleşen ziyaretle ilgili bir değerlendirmede bulunan Vali Salim Demir, “Bugün PTT Başmüdürlüğümüzü ziyaret ettik. Başmüdürümüzle hem PTT’mizin genel işlerini hem de PTT Kargo işlerini değerlendirip, vatandaşlarımıza daha hızlı ve daha kaliteli bir hizmet için atılabilecek adımları görüştük. İlimize bu sektörde gelmesi gereken yatırımlarla ilgili genel değerlendirmeler yaptık.  


Ziyaret sırasında hizmet almak için PTT binamızda bulunan vatandaşlarımızla da sohbet ettik. Son yıllarda  PTT’nin hizmet  anlayışında  yapılan değişiklikler ve gelişmelerle artık vatandaşlarımız bir çok değişik hizmeti aynı çatı altından alabilmektedirler. Posta ve kargo hizmetlerinin yanında finansal işlemlerin de gerçekleştirildiği PTT’de vatandaşlarımız, bundan sonra tıpkı diğer bankalarda olduğu gibi her türlü işlemlerini buraya kadar gelip, sıra beklemelerine gerek kalmadan internet üzerinden evlerinden veya işyerlerinden gerçekleştirebilecekler.  Bunula ilgili gerekirse bilgilendirme toplantıları da yapacağız.  


Devlet olarak amacımız her geçen gün vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet verebilmek, onların yaşantılarını huzur ve güven içinde sürdürmelerini temin etmektir.  Hizmet kalitesini arttırmayı en iyi gerçekleştiren ve sürekli kendini yenileyen kurumların en önde gelenlerinden biri de PTT’dir. Bilgi ve teknoloji çağı olan günümüzde bu çağın gereklerini yerine getirerek vatandaşlarımıza en hızlı ve en kaliteli hizmeti verme gayretinden dolayı PTT kurumuna, Başmüdürümüze ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum.” dedi.


Ziyaret programında  PTT Hizmet Binasında incelemelerde bulunup, çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Salim Demir, burada vatandaşlarla da bir süre sohbet etti.

Kaynak: Uşak Valiliği Web Sitesi

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon