Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

Vali Salim Demir, Uşak Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliğini Ziyaret Etti.

Vali Salim Demir, Uşak Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliğini Ziyaret Etti.

Vali Salim Demir, Uşak Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliğini Ziyaret Etti.
Vali Salim Demir, Uşak Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliğini Ziyaret Etti. Ali Demir
Bu içerik 721 kez okundu.

Birliğe gelişinde Uşak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Atalay Savaş ve yönetim kurulu üyeleri ile esnaf odaları başkanları tarafından karşılanan Vali Salim Demir,  ziyaret sırasında derneğin çalışmaları hakkında bilgi aldı. 
Ziyaret sırasında esnaf odaları başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile istişare toplantısı gerçekleştiren Vali Salim Demir, burada yaptığı konuşmada, “Bugün burada oda başkanlarımız yönetim kurulu üyelerimiz,  il müdürlerimiz ve esnaflarımız ile beraber olmaktan dolayı mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Devlet ile milletin ciddi anlamda  kaynaşmasını sağlamak  amacıyla bu tür istişare toplantıları yapıyoruz. Beraber olduğumuz zeminlerde iletişim kanallarını sağlıklı ve her zaman açık tutmamız lazım. Her ilde olduğu gibi bizim ilimizde de ekonomik toplantılar adı altında toplantılar gerçekleştirmekteyiz. Bu tür toplantılar, bizim, esnafımızın ne durumda olduğunu yüz yüze görüşerek birinci ağızdan bilmemizi sağlayacaktır. Bu sayede esnaflarımızın isteklerini hem Uşak ilindeki hem de Ankara’daki yetkililere en hızlı, en sağlıklı şekilde iletilmesi sağlanmaktadır. Esnaflarımızın her türlü taleplerini dinlemek ve çözüm yolları üretmek için buradayız.
Daha iyi ve daha güzel işler başarılması için Biz yöneticilerin,  esnaflarımızın dertleri ile dertlenmesi lazım. Vali, ilgili İl Müdürleri ve birlik başkanının, insanların derdini kendi derdi olarak  görmesi lazım ki daha hızlı ve daha etkin çözümler üretilebilsin . Biz, bu düşüncelerle esnaflarımızın sorunlarının çözümü için gayret göstermekteyiz. Ancak, alanda ne oluyor, ne bitiyor en iyi esnaf kardeşlerimiz biliyorlar ve eğer biz işimizin olmasını istiyorsak herkesten öncelikle kendi işimize kendimiz sahip çıkmalıyız.  Kendi işimize sahip çıkıp, gerekli konuları ilgili yerlere iletip birlik ve beraberlik içinde hareket edersek çözülemeyecek sorun yoktur.
Önümüzdeki dönemlerde de bu tür toplantıları gerçekleştireceğimizi ifade ederek tüm esnaflarımıza hayırlı ve bol kazançlar diliyorum.” dedi.

Kaynak: Uşak Valiliği Web Sitesi

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon