Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

Helikopterle İnceleme Gezisine Çıkan Vali Funda Kocabıyık’a Karahallı Cumhuriyet Ortaokulu Öğrencilerden "Hoşgeldin" Sürprizi

Helikopterle İnceleme Gezisine Çıkan Vali Funda Kocabıyık’a Karahallı Cumhuriyet Ortaokulu Öğrencilerden "Hoşgeldin" Sürprizi

Helikopterle İnceleme Gezisine Çıkan Vali Funda Kocabıyık’a Karahallı Cumhuriyet Ortaokulu Öğrencilerden
Helikopterle İnceleme Gezisine Çıkan Vali Funda Kocabıyık’a Karahallı Cumhuriyet Ortaokulu Öğrencilerden Ali Demir
Bu içerik 1101 kez okundu.

İlimizde göreve başlayan Vali Funda Kocabıyık, Jandarma Genel Komutanlığı'na ait helikopterle Uşak ili ve ilçelerindeki yerleşim ve yatırım alanlarında incelemelerde bulundu.

Uşak Havaalanı'ndan kalkan helikopter, Uşak şehir merkezi ile İzmir-Ankara karayolu, Uşak-Denizli ve Uşak-Kütahya karayollarında trafik yoğunluğunun bulunduğu güzergâhlarla, Murat Dağı ve eteklerindeki yerleşim alanları, Banaz, Eşme, Ulubey, Sivaslı ilçelerinin üzerinde bir rota izledi. Büyük Uşak Kanyonları ile ilgili olarak da Uşak Jandarma Komutanı Albay Yalçın Baysal'dan bilgi alan Vali Kocabıyık’ın içinde bulunduğu helikopter daha sonra Karahallı ilçesine geçti. 

Vali Funda Kocabıyık, Karahallı ilçesinin üzerinde helikopterle inceleme yaptığı sırada ilçe stadyumunda bir araya gelen Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri sahada bedenleriyle "Hoşgeldin" yazdı. Stadyum üzerinde bir süre uçan helikopterden öğrencilere el sallayan Vali Kocabıyık, Karahallı ilçesine yapacağı ziyarette bu öğrencileri de ziyaret edeceğini söyledi.

Vali Funda Kocabıyık ile birlikte İl Jandarma Komutanı Albay Yalçın Baysal ve İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder’in de iştirak ettiği, iki saat süren inceleme turu helikopterin Uşak Havaalanı'na iniş yapmasıyla sona erdi.

Vali Funda Kocabıyık, gezi hakkında yaptığı değerlendirmede, “İzmir-Ankara karayolu üzerinde bulunan Uşak’ın fiziki ve coğrafi şartlarını gözlemleme imkânı bulduğum helikopter turunda, tarihi, kültürel ve doğal güzellikleriyle Uşak’ın sahip olduğu bu değerlerle daha da ön plana çıkabileceğini gördüm. Bu nedenle sanayide yerli ve yabancı yatırımcıların ilimize çekilmesi kadar, tarımı geliştirecek, turizmi de canlandıracak tanıtım faaliyetlerine daha fazla önem verilmesi gerektiğine inanıyorum. İnşallah elimizdeki imkânları değerlendirerek Uşak için çok yönlü, nitelikli ve kalıcı çalışmalar gerçekleştireceğiz” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon