Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

Uşak Üçüncü Tarım Fuarı Görkemli Bir Törenle Açıldı

Uşak Üçüncü Tarım Fuarı Görkemli Bir Törenle Açıldı

Uşak Üçüncü Tarım  Fuarı  Görkemli Bir Törenle  Açıldı
Uşak Üçüncü Tarım  Fuarı  Görkemli Bir Törenle  Açıldı Ali Demir
Bu içerik 1005 kez okundu.

Haberin galerisi için tıklayın!

Gıda tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünce bu yıl 3.sü düzenlenen  Tarım fuarı görkemli bir törenle açıldı. Kemal Öz Mahallesi Kapalı Pazar yerinde Sabah saat 10.00 da kapıları ziyaretçilere açılan fuarın resmi açılışı saat 14.00’te gerçekleştirildi. Fuara İl Tarım Müdürü Erkan Kahraman, Uşak  Valisi Salim Demir, Uşak milletvekilleri Mehmet Altay, Alim Tunç, Özkan Yalım, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar ve birçok daire amiri katıldı.

Törende yapılan konuşmalarda  ilimizde ve ülkemizde tarım ve hayvancılık gelişmesi için yapılan ve yapılması gereken çalışmalar üzerinde duruldu. Katılımcılar daha sonra fuar alanını gezdi. Fuara 146 firmanın katıldığı  tarımla ve hayvancılıkla uğraşan üreticilerimizin fuara ziyaret etmeleri bu alandaki teknolojik gelişmeleri yerinde görmeleri ve bunlardan yararlanmaları  gerektiği vurgulandı. Kemal Öz Mahallesindeki kapalı Pazar yerinde açılan fuar 27 Ağustos 2017 tarihine kadar devam edecek. Fuara çevre illerden de yoğun bir katılımın da beklendiği vurgulandı.

          Banaz Güncel Haber Sitesi olarak ;fuarın çiftçilerimize, hayvan yetiştiricilerimize ve bu alanda üretim yapan sanayicilerimize  hayırlı  olmasını temenni ederiz.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon