Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
Haftalık Burçlar 5 Ekim
Bahar Bozeli

Haftalık Burçlar 5 Ekim

Bu içerik 815 kez okundu.
Reklam

KOÇ BURÇLARI: Sevgili Koçlar Burcunuzdaki Dolunayın etkisiyle bu hafta yoğun tempodasınız. Sizin gibi öncü burçlar üzerinde olan Güneş (Terazi), Jüpiter (Oğlak) gibi gezegenlerin yarattığı zorlu etkileşimle baş etmek zorunda kalırken, özellikle ikili ilişkilerde dikkatli olun ve hafta sonu Pazar günü için keyifli tatil planları hazırlayın sizlere iyi gelecek

 

BOĞA BURÇLARI: Sevgili Boğalar, Cuma günü Yengeç burcuna geçen Ay ile birlikte kardeş ve yakın akrabalarınızla bir araya gelip, hasret giderebilirsiniz. Diğer yandan gayrimenkul yatırımlarınız ve miras paylaşımlarınızla ilgili uzun zamandan beri takip ettiğiniz gündemde bir sonuca doğru ilerlemenizin artık vakti gelmiş. Bu hafta dolunayın etkisi sizde azalıyor

 

İKİZLER BURÇLARI: Sevgili İkizler, Bu hafta Banka borçları, vergiler, miras gibi ortak paylaşımlar haftanın gündemini oluşturabilir. Yeni ortaklık teklifleri alsanız da bu hafta karar vermekten kaçınmalısınız.Özellikle Çarşamba günü yönetici gezegeniniz Merkür’ün Akrep’te geri gitmeye hazırlanırken elinizde olmayan koşullara ve şartlara göğüs germek zorunda kalabilirsiniz.

 

YENGEÇ BURÇLARI: Sevgili Yengeçler, Bu hafta Özellikle gerek iş gerek özel hayatınızda ikili ilişkilerde geleceğinizi değiştirecek tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Uzun zamandan beri sabırla ektiğiniz tohumların artık ne kadar güçlü ürün verdiğini herkese gösterme sürecindesiniz. Perşembe itibariyle bir yardımda bulunma etkeni yüksek ve hafta sonu sizler için keyifli geçecek tadını çıkarın.

 

ASLAN BURÇLARI: Hafta itibariyle yeni atılımlar yeni projeler sizleri beklerken Hafta sonu para ve ilişkileri yöneten Venüs’ün ani değişimin habercisi Uranüs ile yaptığı olumlu etkileşim, maddi kazancınızda sürpriz bir artış gündeme getirebilir. Üretken bir dönemde olduğunuz için şanslısınız.Zamanı iyi kullanın.

 

BAŞAK BURÇLARI: Sevgili Başaklar, Bu hafta yorgunluğunuzun katlanacağı hafta sonuna doğru azalacağı bir dönem içimdesiniz. Cuma günü Yengeç burcundaki Ay, dostlarınızdan size sevgi, şefkat ve dinginlik taşıyacak, hafta sonu burcunuzda misafir ettiğiniz Venüs sayesinde huzuru deneyimleyebileceksiniz. Pazar günü sürpriz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

 

TERAZİ BURÇLARI: Sevgili Teraziler, Hafta itibariyle Özellikle perşembe günü iletişimdeki gerginliklere ortam hazırlamamak adına kendinize bolca vakit ayırmalı hatta doğayla bütünleştiğiniz planlar yapmalısınız.Hafta sonu yönetici gezegeniniz Başak’taki Venüs’ün sayesinde kimselerle paylaşmadığınız gizli bir ilişkinin size verdiği huzur çok değerli olacaktır. Ailevi etkiler yoğunluk kazanıyor.

 

AKREP BURÇLARI: Sevgili Akrepler, Bu hafta sizler Çok enerjik bir dönemde olduğunuz için kaza ve tartışmalardan kaçınmalı kendinizi her zaman güven altına almayı seçmelisiniz. Migren tarzı ağrılardan şikayet edebilirsiniz. Kaza ve yaralanmalara açık olabilirsiniz ani öfke patlamalarından ve tartışmalardan uzak durmaya çalışın ve Cuma günü itibariyle tatil planları yapabilirsiniz.

 

YAY BURÇLARI: Hafta itibariyle Aşk ilişkileriniz de başınız ağrıyabilir. Özellikle Çarşamba günü hiç gündeminizde olmayan bir iş ya da sağlık konusunun yarattığı krizle mücadele edebilirsiniz. O nedenle bu hafta stresi yüksek ortamlarda bulunmamaya özen göstermeli, aksi giden olayları mutlaka çözmek için boşuna kendinizi harap etmemelisiniz.Tek başınıza kalmamak sizlere iyi gelecektir.

 

OĞLAK BURÇLARI: Sevgili Oğlaklar, Bu hafta Çarşamba günü itibariyle sosyal ilişkilerinizde bir takım sırlar ve arkanızdan yapılan konuşmalar kulağınıza gelebilir, siz bu durum karşısında soğukkanlılığınızı korumalı ve bildiğiniz doğrulardan asla vazgeçmeyin.Hafta sonuna doğru partnerinizle aranızda esen sert rüzgarların hafiflemesine yardımcı olun huzurunuzu bozmamaya çalışın.

 

KOVA BURÇLARI: Sevgili Kovalar, Dolunayında etkisiyle bu hafta Ateşle oynamak deyimi tam sizlere göre. Çarşamba günü yöneticilerle aranızda bir gerginlik yaşayabilir ya da annenizin duygusal yaptırımlarıyla karşı karşıya kalabilirsiniz. Hafta sonu ruhunuzu enerji vampiri gibi emmeye çalışanlara karşı  mücadele edecek gücü kendinizde bulucaksınız. İşte değişimler yeni yatırımlar süpriz gelişmeler söz konusu olabilir.

 

BALIK BURÇLARI: Sevgili Balıklar, Hafta itibariyle Parasal konularda size iniş çıkışlı süreçler yaşatan Koç burcundaki dolunayın ardından bu hafta da kendinizi fırtınalı bir denizde ilerlemeye çalışıyor gibi hissedebilirsiniz. Salı günü hukuki meseleler, akademik konular gündeminizde olabilir. Hafta sonuna doğru İş işe ilgili konumunuzu koruyabilir yatırım ve ortaklıkları gözden geçirebilirsiniz. Hafta sonu tatil planı sizlere iyi gelecektir.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon