Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
8-14 Mart Haftası Burç Analizleri
Bahar Bozeli

8-14 Mart Haftası Burç Analizleri

Bu içerik 794 kez okundu.
Reklam

KOÇ BURÇLARI: Sevgili Koçlar, Bu hafta gerçekleşecek Balık burcundaki yeni ay bizi bilinçaltımızla yüzleştiriyor. Karmaşık bir ruh hali içinde olacağız. Kendi içimize dönme ve insanlardan uzaklaşma isteğimiz artabilir. Enerjimiz çok yüksek olmayabilir. Ayrıca hisleriniz kuvvetlenebilir, rüyalar ve bilinçaltı konuları ile ilgilenebilirsiniz.

 

BOĞA BURÇLARI: Sevgi Boğalar, Bu hafta Geleceğimizle ilgili planlar yapabilir, harekete geçmek isteyebiliriz ancak önümüze engeller çıkabilir ya da gerekli enerjiyi bulamayabiliriz. Sosyal çevremizde bazı kişileri fazla idealize etmemiz bizim için hayal kırıklıkları ile sonuçlanabilir. Hayatınıza yeni insanlar katılabilir, bazıları ise ayrılabilir.

 

İKİZLER BURÇLARI: Sevgili İkizler, Bu hafta Balık burcunda gerçekleşecek Yeni Ay, kariyerin ve sosyal statünle ilgili gelişmeleri ön plana çıkarıyor. 13 Mart itibariyle üstlerimiz ya da ailemizle sorunlarımız hakkında konuşmamız beklediğimiz sonuçları vermeyebilir. Çalışmıyorsak, bu dönemde gelen iş teklifleri kalıcı olmayabilir.

 

YENGEÇ BURÇLARI: Sevgili Yengeçler, Bu hafta İlişkilerinizde olası küçük bir hatayı gereksiz yere çok fazla büyütmeyin. Eşinizin veya ortağınızın üzerinde baskı kurmayın, gereksiz kıskançlık veya kaprislerle onları hayattan soğutmayın. Seyahat organizasyonları için de uygun bir zaman değil. Yakın çevren veya akrabalarınla ilgili bazı belirsizlik veya hassasiyetler gündemine gelebilir.

 

ASLAN BURÇLARI: Sevgili Aslanlar, Bu hafta Önemli anlaşmalar, sözleşmeler özellikle iş ve kariyerinize ilişkin gündeme gelebilir. Borç, alacak verecek konularında, eşinizin veya ortağınızın finansal konuları ile ilgili sürpriz gelişmeler kapıda olacaktır. Gündeminizde vergi, sigorta, miras gibi konular olabilir. Planlı harcama yapmaya özen göstermeniz iyi olur.

 

BAŞAK BURÇLARI: Sevgili Başaklar, Bu hafta aile eş gibi konular ile ilgili gözden geçirmen gereken konular olduğunu hissedebilirsin. Eşinle iletişiminde eksiklikler yaşayabilir, ben-biz dengesini sağlayabilmek adına hassasiyetle konuya yaklaşmak, yeni bir düzen getirmek isteyebilirsin. Varsa ortaklığınla ilgili konularda karışıklıklar veya belirsizlikler yaşanabilir. Sabır ve anlayışı elden bırakmayın

 

TERAZİ BURÇLARI: Sevgili Teraziler, Bu hafta Balık burcundaki Yeni Ay, çalışma ortamı ve sağlık konularına dikkat çekiyor. İş ve çalışma koşullarında bazı belirsizlikler oluşabilir. İş akışında; iletişim hatalarına ve bilgi eksikliklerine özellikle dikkat etmen gereken bir dönem. Sağlık sorunlarına bu hafta özellikle dikkat etmeniz gerekebilir.

 

AKREP BURÇLARI: Sevgili Akrepler, Hafta itibariyle Aile özellikle çocuk konuları gündeme gelebilir. Kafamızda bazı netleşmeyen sorular olabilir. Çocuğumuzla ilgili bir beklediğimiz bir haber gelmeyebilir ya da bir beklentimiz gerçekleşmeyebilir. Eğer ilişkimiz yoksa, yeni bir aşka başlamak için pek de uygun bir zamanda olduğumuz söylenemez.

 

YAY BURÇLARI: Sevgili Yaylar, Bu hafta Aile üyelerinden birinin bir sağlık sorunu ortaya çıkabilir. Aile bireyleriyle ilgili yapman gereken bazı fedakarlıklar olduğunu fark edebilir, bunun ağırlığıyla dağıldığını hissedebilirsin. Aile içi ilişkilerde daha fazla fedakarlık etmek ebeveynlere veya eşe anlayışlı davranmak gerekebilir. Parasal anlamda ödemelerde gecikmeler söz konusu olabilir.

 

OĞLAK BURÇLARI: Sevgili Oğlaklar, Hafta itibariyle Anlaşma ve sözleşmelerde dikkatli olmanız gereken bir dönemdesiniz. Bu süreçte uzaklar veya yabancılarla ilgili yeni planlar geliştirebilir, farklı felsefe ve inançları detaylı araştırmak isteyebilirsiniz. Kardeşlerimiz ya da yakın çevremiz ile eski tartışmalar yine ortaya dökülebilir ancak yine sonuçsuz kalabilir.

 

KOVA BURÇLARI: Sevgili Kovalar, Bu hafta finansal konular ve kendi öz değerimiz üzerine odaklanıyoruz. Yeni gelir kapıları elde etmek için planlamalar yapabilirsiniz. Özellikle mesleki anlamda destekleyici etkiler devrede olacak. Yeni Ay, gelir kaynaklarınıza dikkat çekiyor. Kazançlarınızı, gelir-gider dengenizi yeniden düzenlemek isterken çok dikkatli olmalısınız.

 

BALIK BURÇLARI: Sevgili Balıklar, Bu hafta sizin burcunuzda gerçekleşecek Yeni Ay’ın vermiş olduğu etki ile kişiliğimiz ve dış dünyaya yansıttığımız imajımız ön plana çıkacak.  ikili ilişkilerin, ev ve iş hayatınız arasında yeni başlangıçlar ve düzenlemeler yapmak isteyeceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Eski defterleri kapatıp yepyeni başlangıçlar yaşayacağınız günlere ilerliyorsunuz.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon