Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
Seçime Gidiyoruz Savaşa Değil
Avukat Ahmet Çoban

Seçime Gidiyoruz Savaşa Değil

Bu içerik 1827 kez okundu.
Reklam

Benim güzel ülkemde süreç o kadar hızlı ilerliyor ki başımızın dönmemesi mümkün değil.Alınan erken seçim kararı ile 24 Haziranda  Cumhurbaşkanlığı seçimi ile millet vekili seçimleri olacak. Biz Türk milleti olarak en çok sevdiğimiz seçimdir. Seçim şölendir, seçim demokrasidir, seçim iktidarın karnesidir, seçim muhalefetin karnesidir, seçim halkın siyasileri denetlemesidir.

            Ancak gelinen süreçte seçim sürecini demokrasi şöleni olarak değil bir savaş gibi görülmesi bizleri fazlasıyla üzmektedir. Seçmenler olarak bizler sağ duyulu olmalıyız, ancak asıl sorumluluk siyasilerdedir. Parti liderlerindedir. Dünkü şartlar ile bugünkü şartlar değişebilir. Herkes birbirinin yüzüne bakamayacağı şeyler söylememeli. Daha dün Ak Partili kurmaylar ile MHP li kurmaylar, CHP li kurmaylar, Saadet Partili kurmaylar birbirleri aleyhine söylemediğini bırakmamışken bugün ise ittifaklar yapmaktadırlar. Yarın ise neler olacağını bilmek mümkün görünmemektedir. Kim kiminle ittifak yapacak, kim kiminle yürüyecek bilinmemektedir.

            Biz büyük bir ülkeyiz. Biz güzel bir ülkeyiz. Biz dış güçlerin iştihanı kabartan, hep gözü olan, dünya siyasetini üzerimizden yürütülmek istenen bir ülkeyiz. Kindi içimizde elbette çekişmeler olacak, yarışlar olacak. Ancak dışa karşı ise tam bir yumruk olmalıyız. Tek Türkiye olmalıyız.

            İktidar 16 yıldır var. Elbette bu kadar süre içerisinde doğruları da vardır, yanlışları da vardır. Ben bu konulara girmek istemiyorum. Bunun değerlendirmesini halkımız sandıkta yapacak, ya devam diyecek, ya da tamam diyecek yada yanına ortak al diyecek. Taktir yüce Türk milletinindir. Çıkacak sonuca herkes saygı duymalı kendisini gelecek seçimlere hazırlamalıdır.

            Beni korkutan ise giderek artan kutuplaşmadır. Daha yeni İstanbul da iki siyasi partililer arasında çıkan kavgada yaralananlar olmuş. Liderler derhal kendi seçmenini, yöneticisini uyarmalı, en ağır disiplin soruşturmasını yapmalı ve sonuçlandırmalıdır. Elbette yargı da gereğini yapacaktır. Ancak asıl iş siyasi liderlere ve organlara düşmektedir. LİDERLER BU MİLLETİ KUTUPLAŞTIRMAMALI, DÜŞMAN YAPMAMALI. HEPİMİZİN SEVDASI BÜYÜK TÜRKİYEDİR. DEMOKRATİK TÜRKİYEDİR. ADİL TÜRKİYEDİR. GELİŞMİŞ TÜRKİYEDİR. KENDİ KENDİNE TARIMI İLE SANAYİSİ İLE SAVUNMA SANAYİİSİYLE GENÇ NÜFUSUYLA YETEN TÜRKİYEDİR. HERKESE İŞ HERKESE AŞ OLAN BİR TÜRKİYEDİR. HİÇ KİMSENİN BURNUNUN KANAMADIĞI,KARGAŞANIN OLMADIĞI, TERÖRÜN BİTTİĞİ BİR TÜRKİLEDİR. Birbirlerini karalama yerine yapacaklarını anlatan seçmene tercih şansı veren bir seçim sürecinin geçmesini diliyorum. Çünkü bu ülke bunu hak ediyor. Bu halk bunu hak ediyor. Gelecek ülkem için milletim için ÇOK DAHA GÜZEL OLSUN. Yarışan tüm adaylara da başarılar diliyorum.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon