Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
Haftalık Burç Analizleri
Bahar Bozeli

Haftalık Burç Analizleri

Bu içerik 1521 kez okundu.
Reklam

KOÇ BURÇLARI: Sevgili Koç’lar, Şu anda her şey her zamankinden çok daha kolay geliyor, yaptığınız işlerden gerçekten keyif alıyorsunuz. Bunun yaparken arkanızdan karizmatik bir iz de bırakıyorsunuz. Tanıdığınız kişiler gelip sırlarını veya gizli fikirlerini sizinle paylaşırlarsa şaşırmayın. Kibirli davranmayın – farklı projelere gerçekten de katılın, bunlar kendi planlarınız için de esin kaynağı olabilir.Sağlığınızı bu hafta ihmal etmeyin.

 

BOĞA BURÇLARI: Sevgili Boğalar, Bu süreçte dikkat etmeniz gereken konu duygusal zekanızı mantıksal zekanızla dengelemek olmalı. Sizler duygularıyla yaşayan hassas ve duyarlı insanlarsınız sizi ruhsal anlamda anlamayan insanların tepkileri ile çok çabuk incinebiliyorsunuz buda sizlerin hak ettiğiniz yere gelmenizi engelliyor. Ailenize Sevdiklerinize ve sindirim sisteminize oldukça özen göstermeniz gereken bir hafta sizleri bekliyor.

 

İKİZLER BURÇLARI: Sevgili İkizler, Hafta başı arkadaş çevrenizde düşüncelerinizi sakınmadan konuşuyor ve yapıcı tavırlarınızla, karşı tarafa isteklerinizi aktarabiliyorsunuz. Organizasyonlar ve iş birlikleri önem kazanıyor. Ortak dostlarınızla birlikte yeni atılımlar içinde olacaksınız. Onların sizden etkilenmeleri söz konusu. İkna kabiliyetiniz artıyor. Yeni iş ve çevre arayışları bu hafta gündemizi meşkul edebilir.

 

YENGEÇ BURÇLARI: Sevgili Yengeçler, Bu Hafta, işinizle ilgili önemli bir krizi aşarak daha huzurlu çalışacağınız bir ortama ulaşabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise evli Yengeçler eşinize daha yakın olmaya çalışmalı ona muhalefet etmek yerine onu anladığınızı ve birlikte kararlar almanın ikinize sağlayacağı faydaları anlatarak hareket etmelisiniz. Bekar Yengeçler çekiciliğinizle herkesin ilgi odağı olacaksınız.

 

ASLAN BURÇLARI: Sevgili Aslanlar, Haftaya finansal içerikli konularla başlayabilirsin. Ortak kaynaklarınla ilgili fırsatmış gibi görünen bir konunun altında yatan krizi görmekte zorlanabilirsin. Kontrollü ve mantıklı olman çabuk ve duygusal kararlar almaktan kaçınmalısın. Beklediğin bir paranın eline geçmesiyle rahatlaman mümkün. Söylentileri umursamadan borçlarını kapatmalısın.

 

BAŞAK BURÇLARI: Sevgili Başaklar, Enerjisi yüksek bir hafta sizleri bekliyor,sevdiklerinizle iletişiminiz güçlü ve etkili olacak. Fakat hesapta olmayan rahatsızlık duyduğunuz insanlarla karşılaşabilir onların iğneleyici sözlerinden etkilenebilirsiniz. Son derece sakin davranarak gereken cevabı vermekte gecikmeyin. Kendi kendinize sinir harbi yapacağınıza bırakın onlar sinirlensin. Bugün size özel olsun kendinizi şımartın ve sevdiğiniz şeylerle ilgilenin.

 

TERAZİ BURÇLARI: Sevgili Teraziler, Yeni haftayla birlikte mücadele yönünüz ortaya çıkıyor. Çevrenizle uyumlu iletişimler içinde olacak ve yaratıcılığınızı kalıcı bir şekilde yaşama geçirmek isteyeceksiniz. Partnerinizin sorunları sizi derinden etkileyecek ama bu sorunları çözmesi gereken kişi o. Maddi konularda yeni konular gündemde, gelişmelere hazırlıklı olun. Bu hafta özellikle para alışverişlerine dikkat edin temkinli olmayı elden bırakmayın.

 

AKREP BURÇLARI: Sevgili Akrepler, Bu hafta itibariyle, Kişisel çıkarlarınızla ilgili konularda arkadaşlarınız ve ailenizle, tartışmalar ve yol ayrımları söz konusu olabilir. Özel yaşamınızda çocuk sahibi akrepler eşiniz ya da çocuklarınızın bencilce yaklaşımları ve beklenmedik çıkışları yüzünden zor durumda kalabilirsiniz. Bekar Akrepler sizlerse bugün karşı cinsin fazlası ile dikkatini çekeceksiniz.

Haftayla birlikte aile konuları gündeminizde olacak. Maddi finansal yönünüz güçleniyor

 

YAY BURÇLARI: Sevgili Yaylar, Yeni hafta yeni oluşumları beraberinde getiriyor sizlere Sevgilinize aşkınızı esirgemeyin zira o sizden aşkı bekliyor ve siz onu bundan esirgiyorsunuz özellikle ona olan davranışınızdan emin olun. Yakın bir arkadaşınız iş teklifi alabilir ve bu teklif onun için iyi bir sonuç oluştururken sizin için de olumlu sonuçlar oluşturacak ancak şuan farkında değilsiniz. Fazla ben merkezci olmamalısınız bu sizi çevrenizden uzaklaştırabilir. Bu hafta Diş ve baş ağrılarına dikkat kontrollerinizi ihmal etmeyin.

 

OĞLAK BURÇLARI: Sevgili Oğlaklar, İş hayatınızda yeteneklerinizi cesurca ortaya koydukça kariyer yolunuzda yeni kapılar ardı ardına açılmaya devam ediyor. Sezgileriniz çok kuvvetli ve onları izlemekten çekinmeyin. Bu süreçte kendinizi daha da geliştirecek yeni girişimlere açık olmalı bu şansı çok iyi değerlendirmelisiniz. Özel yaşamınızda ise ruhunuzda dışarıya yansıyan müthiş enerjiniz her şeyi yeniden toparlayacak.

 

KOVA BURÇLARI: Sevgili Kovalar, Haftaya geçtiğimiz haftadan daha sağlam başlıyorsunuz.Şans huzur sizden yana.Ne zamandır aradığınız iç huzuruna sonunda kavuştunuz. İçinizdeki bu kuvvet dışınıza da yansıyarak, sağlam ve güvenilir bir insan izleniminizi artırıyor. Bundan etkilenen iş veya özel hayatınızdan kişiler, sizden yardım isteyecek. Yardım edebileceğiniz yerlerde edin, ama kendi hedefleriniz için çalışmaya devam etmeyi de unutmayın.

 

BALIK BURÇLARI: Sevgili Balıklar, Sezgileri dikkate almayı bırakın. Anlam veremediğiniz her şey risk demektir. Anlamaya çalışın. Bu süreçte kendinizi daha da geliştirecek yeni girişimlere açık olmalı bu şansı çok iyi değerlendirmelisiniz. Özel yaşamınızda ise ruhunuzda dışarıya yansıyan müthiş enerjiniz karşı cinsi size yakınlaştırıyor. Yeni tanıştığınız bir insanla enerjiniz öylesine uyuşabilir ki her an her şey olabilir aşk hayatınızda. Maddesel yönden zorlansanız da yeni fikirler ve projeler sizlere süprizler yaşatabilir.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon