Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
1-7 Eylül Burç Analizleri
Bahar Bozeli

1-7 Eylül Burç Analizleri

Bu içerik 731 kez okundu.
Reklam

KOÇ BURÇLARI: Sevgili Koçlar, Evlilik, ilişkiler ve ortaklıklar ön plana çıkacaktır. Eşimiz veya partnerimiz ile bol bol iletişim kuracağımız, aramızdaki sorunları daha diplomatik bir şekilde çözmeye çalışacağımız bir döneme giriyoruz. İlişkimiz yoksa, hayatımıza yeni biri girebilir. Var olan ilişkimizde evlilik veya nişan kararı alabiliriz.

BOĞA BURÇLARI: Sevgili Boğalar, Hayatımızdan bazı insanları çıkarabiliriz. Bu dönemde gelecek planlarımızı tekrar gözden geçirebilir, aldığımız kararları sorgulayabiliriz. Kariyer kazançlarımız ile ilgili de şanslı bir dönemdeyiz. Bir terfi veya zam söz konusu olabilir.İş ve ev konuları bu hafta sizlere yoğunluk kazandırıyor.

İKİZLER BURÇLARI: Sevgili İkizler, Bu hafta Uzun zamandır istediğimiz bir mevkiye bu dönemde ulaşabiliriz. Yaratıcı projelerimiz takdir toplayabilir ve tüm dikkatleri üzerimize çekebiliriz. Ancak odak noktamızı kaybetmemeye ve detayları atlamamaya dikkat etmeliyiz.Aile Eş partner konuları bol bol gündeminizde olacak.

YENGEÇ BURÇLARI: Sevgili Yengeçler, Bu dönemde, sonuçlanmasını beklediğimiz hukuku bir süreç nihayet sona erebilir. Uzun zamandır beklediğimiz bir seyahati gerçekleştirebiliriz. Sosyal medyada ve kardeş, kuzen, komşu ilişkilerinde daha sakin ve anlayışlı olmamızda fayda var.Maddi olanakların değişeceği bir hafta sizleri bekliyor

ASLAN BURÇLARI: Sevgili Aslanlar, Hafta itibariyle Yeni yatırımlar konusunda kafamızdaki planlar netleşebilir. Borçlarımız veya yapmamız gereken ödemeler her ne kadar huzursuz bir ruh hali içinde olabiliriz. Spekülatif yatırımlar beklemediğimiz bir gelir kazandırabilir. Ancak temkinli olmaya devam etmeliyiz.

BAŞAK BURÇLARI: Sevgili Başaklar, Karşıt burcumuzda gerçekleşen bu dolunay döneminde ikili ilişkiler ve ortaklıklar odak noktamız haline geliyor. İlişkimiz yoksa, şanslı bir döneme giriyoruz. Hayatımıza uzun zamandır beklediğimiz yeni biri girebilir.İş partner yatırım fırsatları gündeminize gelebilir.

TERAZİ BURÇLARI: Sevgili Teraziler, Bu hafta gerçekleşecek ve etkisi yaklaşık 12 gün devam edecek Dolunay sürecinde iş, sağlık, günlük hayat rutinlerimiz ön plana çıkıyor. Bu hafta ayrıca Merkür’ün sizin burcunuzda seyahate başlamasıyla imajımız, kendimizi dış dünyaya nasıl gösterdiğimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır.

AKREP BURÇLARI: Sevgili Akrepler, Bu hafta 2 Eylül’de gerçekleşecek Dolunay bize ikili ilişkiler, çocuklar, hobiler, sosyal çevremiz ile ilgili konulara odaklanacağımızı gösteriyor. Denge İç huzur arayışı gündeminizde. Tartışmalardan uzak durmak, ruh halimize çok daha iyi gelecektir.Finas akışında yoğunluklar gözlenebileceği bir haftadasınız.

YAY BURÇLARI: Sevgili Yaylar, Hafta itibariyle 2 Eylül’de başlayacak ve etkisi yaklaşık 12 gün sürecek bu Dolunay döneminde ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Ev ve aile ilgili konularda uzun zamandır süregelen bir konunun nihayet sonuca ulaşması mümkün.Yatırım fırsatları özel hayat konuları gündeminizde olacak değerlendirmeye bakın.

OĞLAK BURÇLARI: Sevgili Oğlaklar, 5 Eylül’de Merkür’ün Terazi burcunda seyahate başlamasıyla kariyer ve iş hayatı ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde kariyerimizle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta başı zıtlaşmalardan tartışmalardan uzak durmalı sağ duyulu olmalısınız. Yeni başlangıçlar sizleri bekliyor.

KOVA BURÇLARI: Sevgili Kovalar, Bu hafta Mevcut ilişkimizde partnerimizle tutkulu, heyecanlı ve sevgi dolu bir döneme giriyoruz. Ancak, dik başlı ve dediğim dedik olmaktan kaçınmamızda yarar var. Kalbimiz boşsa, hayatımıza heyecan ve renk katacak yeni ve uzun vadeli bir ilişki söz konusu olabilir. Kafaya taktığınız konuları çözüme ulaştırıyorsunuz.

BALIK BURLARI: Sevgili Balıklar, 2 Eylül tarihinde burcumuzda gerçekleşecek Dolunay ile kişiliğimiz ve dış dünyaya yansıttığımız imajımız ön plana çıkacak.Sorunların iyice netleşeceği, yolumuzu çizebileceğimiz bir döneme giriyoruz. Bu hafta 5 Eylül itibariyle Merkür’ün Terazi burcuna geçmesiyle finansal konular ön plana çıkacaktır.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon