Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
19-25 Ekim Haftası Burçlar
Bahar Bozeli

19-25 Ekim Haftası Burçlar

Bu içerik 831 kez okundu.
Reklam

KOÇ BURÇLARI: Sevgili Koç’lar, Burcunuzdaki güçlü dolunayın ardından bu hafta da yüksek tempolu günlere adım atıyorsunuz. Sizin gibi öncü burçlar üzerinde olan Güneş (Terazi), Jüpiter (Oğlak) gibi gezegenlerin yarattığı zorlu etkileşimle baş etmek zorunda kalırken, özellikle ikili ilişkilerinizde Çarşamba ve perşembe günleri ruhsal ve fiziksel açıdan zorlanabilirsiniz.

BOĞA BURÇLARI: Sevgili Boğalar, Hafta itibariyle Yeni anlaşmalar çözümlenen konular yüzünüzü güldürüyor. Hafta içi yeni yer değişimleriniz gündeme gelirken bu konular iş ilişki anlamına da gelebilir Cuma günü Yengeç burcuna geçen Ay ile birlikte kardeş ve yakın akrabalarınızla bir arada vakit geçirebilir yarım bıraktığınız işlere yoğunluk verebilirsiniz.

İKİZLER BURÇLARI: Sevgili İkizler, Haftanın sizlere süprizi Banka borçları, vergiler, miras gibi ortak paylaşımlar haftanın gündemini oluşturabilir. Yeni ortaklık teklifleri alsanız da bu hafta karar vermekten kaçınmalısınız. Özellikle Çarşamba günü yönetici gezegeniniz Merkür’ün Akrep’te geri gitmeye hazırlanırken elinizde olmayan koşullara ve şartlara uyum sağlamakta zorlanabilirsiniz.

YENGEÇ BURÇLARI: Bu hafta Özellikle gerek iş gerek özel hayatınızda ikili ilişkilerde geleceğinizi değiştirecek tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Bu süreçte sağduyulu yapınız, koruma ve kollamayı seven karakterinizle kibir ve gururdan uzak durarak isteklerinizi gerçekleştirebilir çevrenize ve ailenize her konuda yardımcı olabilirsiniz.

ASLAN BURÇLARI: Sevgili Aslanlar, Hafta başı değişim gösteren hayatınızın yorucu etkileri ortaya çıksa da Hafta sonu para ve ilişkileri yöneten Venüs’ün ani değişimin habercisi Uranüs ile yaptığı olumlu etkileşim, maddi kazancınızda sürpriz bir artış gündeme getirebilir. Sevdiklerinizin desteğiyle yeniden toparlanmanız ve isteklerinizi hayata geçirmeniz oldukça kolay olacaktır.

BAŞAK BURÇLARI: Sevgili Başaklar, Hafta boyunca maddi kazanç ve kayıplar konusunda çok fazla stres yaşayabilirsiniz. Sakin olmalı ve herşeyin bir zamanı olduğunu unutmamalısınız gelişen olayların hepsinin sizin hayrınız için olduğunu bilmek içinizi rahatlatacaktır. Cuma günü Yengeç burcundaki Ay, dostlarınızdan ve ailenizden size sevgi, şefkat temalarını sunacak

TERAZİ BURÇLARI: Sevgili Teraziler, Bu hafta Adalet duygunuzla ilişkilerinizde doğru yolu bulacak, bulamayanlara önderlik yapacaksınız. Özellikle perşembe günü iletişimdeki gerginliklere ortam hazırlamamak adına kendinize bolca vakit ayırmalı Hafta sonu yönetici gezegeniniz Başak’taki Venüs’ün sayesinde gizli saklı tuttuğunuz konuları kimseyle paylaşmamanız hayrınıza olacaktır.

AKREP BURÇLARI: Sevgili Akrepler, Geçtiğimiz haftalarda burcunuzda yaşadığınız zorlayıcı dolunayın etkileri sizleri oldukça sarstı. Bu hafta sizler sessiz ve içinize dönük bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Kendinizi güven altına almayı seçebilir migren ve baş ağrılarıyla uğraşabilirsiniz. Hafta sonu hakkınızda yapılan dedikodulara kulağınızı tıkayıp, gerçek dostlarınızla sonbaharın keyfini çıkartın.

YAY BURÇLARI: Sevgili Yaylar, Hafta başı buhranlı ve sıkılgan bir ruh hali içinde olurken Cuma günü Yengeç burcuna yerleşen Ay’ın etkisiyle tüm hafta sonu sevdiklerinize karşı empatik davranacak, kendi çıkarlarınızdan çok onların menfaatini düşüneceksiniz. Pazar günü ilişkilerde detaycılığı seven Başak’taki Venüs’ün, ışığın temsilcisi Uranüs ile açısı sizlere yeni hedef ve fikirleri sunacaktır.

OĞLAK BURÇLARI: Sevgili Oğlaklar, Hafta itibariyle Sert bir dolunayın ardından debresif ve sinirli bir tutum göstermemeye dikkat edin. Çarşamba günü sosyal ilişkilerinize Hafta sonu özel hayatınıza gereken önemi göstermeyi unutmayın. Pazar günü Başak burcundaki Venüs’ten destek alıp, yeni başlangıçlar için kendinizde gereken gücü ve enerjiyi bulabilirsiniz. Kısa bir tatil size iyi gelecektir.

KOVA BURÇLARI: Sevgili Kovalar, Ateşle dans ettiğiniz Koç dolunayının ardından Bu Hafta gerginliklere ani öfkelenmelere kavgalara karşı dikkatli olmalısınız. Çarşamba günü yöneticilerle aranızda bir gerginlik yaşayabilir ya da annenizin duygusal yaptırımlarıyla karşı karşıya kalabilirsiniz. Kendi kararlarınızı vermeli bu hayatın size ait olduğunu unutmamalısınız.

BALIK BURÇLARI: Sevgili Balıklar, Bu hafta Parasal konularda size iniş çıkışlı süreçler yaşatan Koç burcundaki dolunayın ardından bu hafta da kendinizi fırtınalı bir denizde yaşamaya çalışıyor gibi hissedebilirsiniz. Aile ve ilişkiler gibi konularda ikilemler yaşarken ortaklı ilişkilerinizde ani öfke ve kavgalardan uzak durmanız hayrınıza olacaktır. Sakinliğinizi korumalı gidişatı uzaktan gözlemlemelisiniz.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon