Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
25-30 Ocak Haftalık Burçlar
Bahar Bozeli

25-30 Ocak Haftalık Burçlar

Bu içerik 843 kez okundu.
Reklam

KOÇ BURÇLARI: Sevgili Koçlar Sizler için, 25 Ocak Kova burcunda yeni ayı ile Venüs’ün de etkisiyle romantik zamanlar başlayabilir ve yeni heyecanlar tüm hayatınızı ele geçirebilir. İlişkilerinizde daha sempatik ve samimi olun ve aile ortamındaki uyumu korumak için ciddi çatışmalardan kaçının. Sağlık konusunda kendinizi bakın ve bağışıklık sisteminizi güçlü tutacak beslenme şeklinde olun.

BOĞA BURÇLARI: Sevgili Boğalar, 25 Ocak’ta Kova burcunda yeni ay gerçekleşecek. Sizler, Finansal anlamda planlamalarınızı yaparken gelir gider dengesini iyi kurmalısınız. Bu ay eğitim konularıyla ilgili biraz motivasyonunuz düşebilir ama bunun sizi üzmesine izin vermemelisiniz. Biraz daha çabayla işin üstesinden gelebilirsiniz.

İKİZLER BURÇLARI: Sevgili İkizler, Bu hafta Özellikle parasal konular ve ortaklı ilişkileriniz çok önemli olabilir. Evliyseniz ya da partnerle ortak işler içindeyseniz bu bağlamda sizleri güçlendirecek yeni iş birlikleri içine girebilirsiniz. Bu yeni ay ile maddi konulardaki rahatlığınız sizleri daha iyi bir nefes aldırabilecek. Bu ay sağlık konularında oldukça şanslısınız.

YENGEÇ BURÇLARI: Sevgili Yengeçler, Finansal durumunuz ayın 25 den sonra iyileşme gösterecek ve ailenizden de maddi konuda destek göreceksiniz. Banka işlemlerinizde de gerekli finansal desteği bulacaksınız. Eğitim, seminer veya vereceğiniz organizasyonlar konusunda biraz daha fazla çalışmanız gerekmektedir. Ay boyunca seyahatleriniz gündeminizi oluşturabilir.

ASLAN BURÇLARI: Sevgili Aslanlar, 25 Ocak’ta Kova burcunda yeni ay ile Kariyer hayatınızda meslektaşlarınızla ilişkileriniz biraz gelgitli olabilir. Bu konuda daha politik olmalısınız. Bu politik duruşunuz aynı zamanda ilişkiler konusunda da süregelen problemleri kökünden çözebilir. Daha sakin ve sabırlı olmanız gerekmektedir.

BAŞAK BURÇLARI: Sevgili Başaklar Yeni ay ile beraber duygusal ilişkilerde oldukça romantik bir yapı içinde olabilirsiniz. Beklentilerinizde oldukça duygusal ve romantiklik içerebilir. Eğer ilişkinizden eminseniz bu birlikteliği evlilikle taçlandırabilirsiniz. Aile ile aranızdaki bağın artacağı bu ay oldukça neşeli ve samimi ilişkiler kurabileceksiniz.

TERAZİ BURÇLARI: Sevgili Teraziler, Yeni ayla birlikte, Ayın ortasından itibaren partnerinizle kısa süreli birtakım anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Burada barışçıl bir yapıda ilerlemeniz ve ilişkinizi renklendirmeniz sizin elinizde. İlişkilerinizde diplomatik olun ve iş arkadaşlarınızla iyi ilişkiler içinde olmaya özen gösteriniz.

AKREP BURÇLARI: Sevgili Akrepler, Hafta itibariyle, Duygularınız öngörülemez ve düzensiz olabilir. Bu süreçte başarınız duygularınızla nasıl savaştığınıza bağlıdır. Hedeflerinize ulaşmak için üzerinize düşen sorumluluktan daha fazlasını yapmanız gerekebilir. O anın şartlarına uyum sağlamayı öğrenin ve iş birliği yapın. Öfkenize yenik düşüp bireysel hareketler yapmak size yeni hatalar yapmaya sürükleyebilir.

YAY BURÇLARI: Sevgili Yaylar, Bu hafta ki yeni ayda Aile ve İlişkilerinizde sanki partneriniz sizi anlamıyor gibi gelebilir. Bunların hepsi geçici etkiler. Bu yüzden bu ocak ayı içinde gereğinden fazla sorumluluklar üstlenmeyin ve üzerinize gelenleri biraz çevrenizle paylaşın. Bağışıklık sisteminize daha dikkat edin.

OĞLAK BURÇLARI: Sevgili Oğlaklar Kova burcunda ki Yeni Ayda daha güçlü ilişkiler hayatta kalacakken, zayıf olanlar parçalanacak diyebiliriz. Bu ay oğlakların aşk ilişkileri istikrarlı ve eğlenceli olacaktır ve bazı alanlarında değişiklik yapma fırsatı da bulabilecekler. Bekar olanlara yeni romantik ilişkiler kurma konusunda Venüs yardım edecek. Sosyal çevrenizde bu tanışmalar olabilir.

KOVA BURÇLARI: Sevgili Kovalar, 25 Ocak’ta Burcunuz da gerçekleşecek Bu yeni ay ile ilişkinizde ya da kariyer hayatınızda bambaşka bir başarı sizleri bekliyor. Olayları ve durumları değiştiremiyorsak içlerinden geçip gitmenin ne kadar büyük bir erdem olduğunu gördüğünüz bir dönem. Özellikle 2018 yılından bu yana yaşadığınız sorunların artık içinden çıktığınız bir yeni ay olduğunu da söyleyebiliriz.

BALIK BURÇLARI: Sevgili Balıklar, Bu yeni ay ile birlikte Hedeflerinize ulaşmak için çevrenizden gerekli yardımı görebileceksiniz. Sıkı çalışmanızın karşılığını alacak ve güven duygunuzu pekiştirecek olaylar içine girebileceksiniz. Bunun tadını çıkarın.Finansal anlamda eliniz güçlenirken çevreniz değişebilir.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon